Posts

Showing posts from December, 2010

the end of the year

Image
tup tup tup . da the end of the year . ecox da tahun baru . hurm , legaa now it's over . bukak BUKU BARU oke ! (;


p/s : am i stupid ? ;'(


yeah baby . holiday is over and now ready for school lar . SCHOOL ? yup . such a boring place to go =.=



now it's CHECKLIST time . hey ! da ready ke belom sume barang ? bag ? books ? pens ? pencils ? clothes ? kalao belom tu pegi-pegi larh beli takpun rompak je * o gosh ! HAHA . * ops ! sebelom terlupe , JANGAN LUPE BAYAR YURAN ! hehe xD



sekolah sekolah sekolah . o gosh ! dengar pown macam na muntah * wekk ! camane lar nanti ek first day ? aku tak dapat bayang . lagi-lagi pulak dengan adenyer PUAN HAJAH ZALEHA tu . sumenyer nak perfect ! wahai cikgu , silalah tengok condition sekolah di mana anda berkhidmat tu , adakah budak-budak sebegitu boleh diubah dengan cara anda ? lu pikir larh sendiri . aku pun actually da tak tahan dok sekolah tu . macam rubbish ! and dah lar aku niey bukan jenis yang follow school rules . SORRY okay ! cari orang lae…

thursday the 30th

Image
AGHH ! tensionnyer idop ! sumenyer membuhsankan ! memboringkan ! menjengkelkan ! dan ape-ape 'meng' lagi la ! ape yang aku buat sume jadi tak betol , crap ! facebook pown da jadik amat-amat membuhsankan . asyik-asyik LIKE , LIKE , and LIKE . adew blog pown sumenyer stupid entry . yup ! STUPIDITY BY ME ! now aku da da jadikan 'kebodohan' diriku sebagai url blog ini .





MYRA !! stop day-dreaming . kao tuh da nak SPM . cube-cube lar bukak buku sikit , asyik-asyik mukebuku jugak yang bukak . hadoih ~ * dont you ever mention pasal bukak buku depan and study tak engat dunie depan aku ! jawab exam kao share paper ngan aku kew aku bwat sendiri ? kalao dah tao buat asing-asing , jage tepi seluar sendirik , tak payah nak sebok jage aku punyer .
p/s :aku tak suke pakai kain , so aku tulis ah seluar ;p


yeah ! its killing me TOO FAST ! camne nak berubah ek ? sape ade idea ? aku siyesly tengah buntu =.="


ahaha ! niey lagi satu bab . and i'm ALWAYS fail . dah ah ! malaz dah nak pi…