the end of the year


tup tup tup . da the end of the year . ecox da tahun baru . hurm , legaa now it's over . bukak BUKU BARU oke ! (;


p/s : am i stupid ? ;'(



yeah baby . holiday is over and now ready for school lar . SCHOOL ? yup . such a boring place to go =.=



now it's CHECKLIST time . hey ! da ready ke belom sume barang ? bag ? books ? pens ? pencils ? clothes ? kalao belom tu pegi-pegi larh beli takpun rompak je * o gosh ! HAHA . * ops ! sebelom terlupe , JANGAN LUPE BAYAR YURAN ! hehe xD



sekolah sekolah sekolah . o gosh ! dengar pown macam na muntah * wekk ! camane lar nanti ek first day ? aku tak dapat bayang . lagi-lagi pulak dengan adenyer PUAN HAJAH ZALEHA tu . sumenyer nak perfect ! wahai cikgu , silalah tengok condition sekolah di mana anda berkhidmat tu , adakah budak-budak sebegitu boleh diubah dengan cara anda ? lu pikir larh sendiri . aku pun actually da tak tahan dok sekolah tu . macam rubbish ! and dah lar aku niey bukan jenis yang follow school rules . SORRY okay ! cari orang laen ah . even the prefect sendirik pown tak berapa nak ikut peraturan . inikan pulak aku si budak biase . haish n_n


p/s : ade ke patot botol air and jam berwarna pown tak boley bawak and pakai ? gile ke ape ? tak pernah ag aku dengar sekolah alen bwat camtu . malang seyh sape sekola kat situ * aku larh tu  HAMPEH . and saye.  rindu PANCHOR like hell !





salam sayang , MUAH MUAH MUAH  .

Comments

Popular posts from this blog

😲

Attraction