Selfish Machine Selfish Machine
thursday the 30th

Thursday, December 30, 2010 @ December 30, 2010 | 0 Comment [s]

AGHH ! tensionnyer idop ! sumenyer membuhsankan ! memboringkan ! menjengkelkan ! dan ape-ape 'meng' lagi la ! ape yang aku buat sume jadi tak betol , crap ! facebook pown da jadik amat-amat membuhsankan . asyik-asyik LIKE , LIKE , and LIKE . adew blog pown sumenyer stupid entry . yup ! STUPIDITY BY ME ! now aku da da jadikan 'kebodohan' diriku sebagai url blog ini .





MYRA !! stop day-dreaming . kao tuh da nak SPM . cube-cube lar bukak buku sikit , asyik-asyik mukebuku jugak yang bukak . hadoih ~ * dont you ever mention pasal bukak buku depan and study tak engat dunie depan aku ! jawab exam kao share paper ngan aku kew aku bwat sendiri ? kalao dah tao buat asing-asing , jage tepi seluar sendirik , tak payah nak sebok jage aku punyer .

p/s :aku tak suke pakai kain , so aku tulis ah seluar ;p



yeah ! its killing me TOO FAST ! camne nak berubah ek ? sape ade idea ? aku siyesly tengah buntu =.="



ahaha ! niey lagi satu bab . and i'm ALWAYS fail . dah ah ! malaz dah nak pikir . aku dengan cara aku . kao pedulik ape .


p/s : tuka status facebook dari single ke divorced . now aku nak tuka ke WIDOWED . senang hidop takde commitment . tumpu SPM jer * konon-konon bajet study . haha :D



for whom who may concern , this is specially dedicated for you . MUAH MUAH (:




so conclusionnye ,
jangan jadi macam ini : "SPM ? apelah sangat . da nak exam nanti aku study ah ."
tetapi , jadi lah macam ini : "SPM ? result mesti OUTSTANDING !"


p/s : yeay ! final year ! mesti buat elok-elok .








salam sayang , MUAH MUAH MUAH (:


| Newer Post
~

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide