Posts

Showing posts from January, 2011

ouh , I cant breath

hmm , sedar tak sedar dah hujung bulan dah kite . and when january's end , here comes february . when it comes to february ramai larhh yang prepare presents , brownies , cakes , flowers, chocolates and so on . why ? counting on for the valentine's larh . ape lagi . aiseyman , it is compulsory ? naah ! kite je yang memandai oblige it . * saye tak kate semue macam tuu ... ahah ! feb feb feb . ohoho , exam's coming . the TOV . ape yang aku nak jawab nanty ek ? study belom . hey , lemme tell ya the story of my senior year .

[ MY SENIOR YEAR ]
× i've got LAZINESS disease . and its spread too fast !
× my school is suck ! hey , i'm tell ya the truth .
× mummy , teachers & friends : they are sooo annoying !
× class organisation . macam mane aku boley tersesat dalam kelas tu ? i am the only gurlz from 3A's . and they started to treat me lyke an idiot ! eg : i'm doing all the class stuff lyke the chart , duty roaster and so on , but they got all the appreciations . ur…

bad day

arghh !
bad day .
niat na tolong orang , last-last jadi bala . sumpah aku tanak pegy kedai tu repair pape pown . huh ! okay , lets make it short . today's raining . so , banyak larh air yang bertakung kat jalan yang tak rate uh . after habes shopping ape yang patut tadi aku pown pegy larh hantar si teah tu pegy amek moto dye . nak dishortkan lagi , aku pown pegy larh tunggu sekali . tup-tup entah macam mane adew larh sebuah kereta pajero hitam tu lalu and then SPLASH ! basah ! and yang buat aku sakit hati yang aat-amat-amat sangat nieyh dye boley pulak dengan suka hati nyer berkate * sehabis skema ayat aku ! "alamak , saya basah lar!" ... pergh ! gth ! condition tyme tu : extra hot chillies + black pepper ! tapi boley control lagi , wat derk jer * ekowt hati aku nak cari paip pegy simbah air kat muke mamat selenge uh !! bia dye rase langit tu tinggi ke rendah . tapi akal waras aku menegahnye * bia dalam hati sumpah dah berkarung-karung . waaa ! and sebagai penyejuk kepad…

the "L" word

Image
Thus far, the hardest yet the best lesson I have learned about LOVE is that: it owns nothing but holds everything.




p/s : have i ever say this "L" word to someone ? yeah .. my biggest mistake .



hey , do you love me ? yes ? no ? naah ! HAHA . apew pnyer soklan buduh lar yang aku merepek nieyh . sepanjang aku hidop neh cume ade sorang jee yang aku saayaanggg . sape ? awak lar kowt . boley ? n_n sape lar agak-agaknyer hamba Allah yang malang tu ek ? * aik , kenape malang ? simple jee jawapannye . sebab saye sayang dye (:






LOVE memang senang cakap , tapi ... paham-paham sendirik lar when it comes to an ending , automatically LOVE bertukar menjadi HATE . hmm .. aku pown camtu ke ? entah =,=







deyy , my stories plak oke .


haish , ym yesterday . got new friends * hye awakk ! enemy too * sah-sah tak paham cakap melayu .homework * heh ! cuti due hari tak siap-siap lagi ., bile larh aku nak insaf ..wimozad * arghh ! buhsan-buhsan-buhsan ! agak-agak korang , bile aku boley dapat lesen P erk ?fa…

Broken Heart - Where To Start ?

Healing a broken heart seems to take an amount of time proportional to the length of the relationship. Old folks often die within weeks or a few months of each other after many years of marriage - the most extreme cases of a broken heart.
If you've had a relationship that is only a few weeks old, chances are you may get over it quickly. But for those who have been in marriages and "serious" relationships that have gone wrong, it can be hard to mend a broken heart.
When two people become one couple, there's probably been a great deal of compromising that has gone on within that relationship to find a common ground where you both feel comfortable. All too often women lose their identities, and because we are caring, nurturing creatures naturally, we do tend to drop all the things we loved to do just so he will be happy.
Now get yourself a glass of wine or a cup of green tea, whatever, and write down a few things under the following headings:
Why I don't love him any mo…

waney

Image
halu halu halu !
hadoyai , sumpah tader mase na blogging . huhu ;(
balek skola tido , balek skola tido * opposite dari attitude pelajar cemerlang

16th january


happy belated birthday to kaq waney .
haha .
who's her ?
yang kiri oke .
cumel cumel cumel (:


- layan perasaan -

You and I walk a fragile line
I have known it all this time
But I never thought I'd live to see it break
It's getting dark and it's all so quiet and I can't trust anything now
And it's coming over you like it's all a big mistake
Oh, holding my breath
Won't lose you again
Something's made your eyes go cold
Come on, come on, don't leave me like this
I thought I had you figured out
Something's gone terribly wrong
You're all I wanted
Come on, come on, don't leave me like this
I thought I had you figured out
Can't breathe whenever you're gone
Can't turn back now
I'm haunted
Stood there and watched you walk away from everything we had
But I still mean every word I said …

my stories .

hey bloggie . sorryy lame tak update . busy ! * baru jan da bus . belum feb , mac and so on lagi (: whole week stories .
2nd january
bad day . stupid one . hate sunday . damn ! huh !

p/s : dont have mood to write anything .
3rd january
well , it's the first day . so far so good . kinda boring but its just fine (:
p/s : first day being a senior
4th january
hey ! school's lar ! woke up late * padan muke ! tapi takpe , aku pegi naek moto . lambat sikit tu oke lar . sampai ngam-ngam je sekola . HAHA

p/s : homework babeh .

5th january
bangun lewat lagi . * 6.15 lewat ke ? yelar . mandy da setengah jam , na pakai baju lagi , ikowt jadual lagi , susun buku , makan , isi air ,panan enjin . adoyai ! alamak ! jadual ta siap ag , camne nie ? * homework bm oke ! nak dishortkan crite aku bwat lar time sivik * camne da f5 subject sivik ade lagi neh ? , tapi cikgu tu asyik dok menebeng kat deret meja aku jeh . ala , cikgu niey pown , bile la die nak bla . aku nak bwat keje pown tak senang . shortk…

goodBYE 2010 , welCOME 2011

Image
hey readers :)) HAPPY NEW YEAR ! hey ! some people says when it comes to new year everything must be new . betol ke ? example : new bag , new shoes , new clothes , new love * does it mean new boy ? HAHA . dont know la .


p/s : wanna know what i'm into this 2011 ? lets check it out ! (:



for those yang dah tahu , yeah baby ! it's our SENIOR year * chill baby ;) . so , when its come to SENIOR year , it comes to our big exam la SPM . it is not S=Sijil P=Pergi M=Mati okay ? * go to hell for those yang reka words bodoh tuh ! HAHA . it is S=Sijil P=Pelajaran M=Malaysia * original punyer from KPM :D bak kate najwa "welcome to senior year bitchass and please getting serious in your final exam .Bye Bye facebook am not gonna online for forever" * dye memang suke lebih-lebih dalam semue perkare . ekowt suke kao larh najwa .




eh , jap . bile cakap pasal tahun baru niey mesti tak lengkap kalao tak cite pasal azam baru . betol tak ? * i know betol , tak payah cakap . hee ~ well . azam b…