bad day

arghh !
bad day .
niat na tolong orang , last-last jadi bala . sumpah aku tanak pegy kedai tu repair pape pown . huh ! okay , lets make it short . today's raining . so , banyak larh air yang bertakung kat jalan yang tak rate uh . after habes shopping ape yang patut tadi aku pown pegy larh hantar si teah tu pegy amek moto dye . nak dishortkan lagi , aku pown pegy larh tunggu sekali . tup-tup entah macam mane adew larh sebuah kereta pajero hitam tu lalu and then SPLASH ! basah ! and yang buat aku sakit hati yang aat-amat-amat sangat nieyh dye boley pulak dengan suka hati nyer berkate * sehabis skema ayat aku ! "alamak , saya basah lar!" ... pergh ! gth ! condition tyme tu : extra hot chillies + black pepper ! tapi boley control lagi , wat derk jer * ekowt hati aku nak cari paip pegy simbah air kat muke mamat selenge uh !! bia dye rase langit tu tinggi ke rendah . tapi akal waras aku menegahnye * bia dalam hati sumpah dah berkarung-karung . waaa ! and sebagai penyejuk kepada hati yang tengah marah aku pown dengan rela hati bawak moto 120 km/h . ape , tak laju lagi ? oke lar tu . bukan jalan linear pown , kejap-kejap belok kiri , kejap-kejap belok kanan , pastu ader traffic lights pulak * physics application in daily life (: ... itupun harapkan brek depan rosak jer , kalao tak maybe laju ag kowt . haish ~


p/s : ini saje untuk hari ini .
takde mood nak tulis panjang lebar .

Comments

Popular posts from this blog

😲

Attraction