the "L" word


Thus far, the hardest yet the best lesson I have learned about LOVE is that: it owns nothing but holds everything.




p/s : have i ever say this "L" word to someone ? yeah .. my biggest mistake .




hey , do you love me ? yes ? no ? naah ! HAHA . apew pnyer soklan buduh lar yang aku merepek nieyh . sepanjang aku hidop neh cume ade sorang jee yang aku saayaanggg . sape ? awak lar kowt . boley ? n_n sape lar agak-agaknyer hamba Allah yang malang tu ek ? * aik , kenape malang ? simple jee jawapannye . sebab saye sayang dye (:






LOVE memang senang cakap , tapi ... paham-paham sendirik lar when it comes to an ending , automatically LOVE bertukar menjadi HATE . hmm .. aku pown camtu ke ? entah =,=







deyy , my stories plak oke .


  • haish , ym yesterday . got new friends * hye awakk ! enemy too * sah-sah tak paham cakap melayu .
  • homework * heh ! cuti due hari tak siap-siap lagi ., bile larh aku nak insaf ..
  • wimozad * arghh ! buhsan-buhsan-buhsan ! agak-agak korang , bile aku boley dapat lesen P erk ?
  • facebook * grr ! tak habis-habis tanye soklan same . bile aku da cakap "no IM chat to stranger , mean NO lar !! adoyai ~
  • DIE ! * aiseyman .. rinduu ? tak kowt ? HAHA .. pape jelah myra oii ... well , he's not longer MINE (:
  • abg izat * be strong oke . luv you 
  • ahad * ouch ! mate dah sakit . sekolah lar pulak . malas nyer . SPM ? pandai-pandai lar aku jawab nanty .
  • nyamuk * boley tak kao stop gigit aku ? saketlarh !




p/s : gonna struggling for biology's homework this morning ^^,

Comments

Popular posts from this blog

😲

Attraction