Posts

Showing posts from February, 2011

mereka buat saya happy (:

Image
sumpah cakap , harini memang best giler ! tyme addmath g library , tak belaja . so , kitorang just talking , gossiping , laughing , eating . sape kitorang tu ? well , aku mesti ader . and then biby and suja . bab story-story memang serah ar , especially biby (: lately , aku start rapat ngan dorang plak . eh , sedaplah ! walaopown kategori 'budak belakang' aku pedulik ape kan . plus , geng-geng 'budak belakang' ar lagi best nak kawan . bukan nak mengata eh , tapi budak yang depan-depan neh aku tak berape arh . yang lagi saket aty , line depan sume takde . fyrah aku tao arh olahraga . the other two ? demam ? macam aku percaya . tapi tak kesah arh , kao na datang ke tanak datang ke ape kene ngena ngan aku . plus aku engat lagi tyme aku demam last week ade kew patot sorang hamba Allah niey tanye "awak niey bakpe dok mari skoloh ? malas ke gane ?" but biby tak cakap camtu . dye cakap "nadia . awak demam lagi ke ?" ololo . rase ermmm . tak tao na cakap cane . hadoyai ~ tu jela…

those boring days ~

Image
hmm , lots of things happened in this few days .
tak jenguk skewl da 1 weeks .
tuesday , wednesday , thursday , friday , saturday , sunday , monday .
sume ary ader (:
i got a fever and its so sucks !
sore throat and flu and cough . urghh !
hey , know what ?
i do forget him already .
but he came back to my life .
dont know what he REALLY want .
can i say this word to him ?
GO TO HELL !
haha .










Love , myra

memories (:

Image
hey readers (: talk about memories , only this that i can post about . just those for the entry .


kesiann . 3 keping jea yang aku adew . ♥ prefect's camping @ Ulu Bendul year 2008 . In this picture : me , suhaida and ainatul anis (: ♥ prefect's annual dinner 2008 . In this picture : me and shawameera (: ♥ prefect's camp @ PTPL College year 2008 . In this picture : kaq azwa , abg yasir ,hafiz , ahmadiah , kaq sham , amalina n me (:


♥ pics throughout the year . Location : class 3 Amanah , dataran perhimpunan (:


♥ HAHA . silly . Location : yatie's house , telok lipat beach , nurlyn's house , hasmila's house , KFC (:

how i'd miss you guys soo much .




Love , myra .

damn it !

hey !
meet me again in my new entry .
got nothing to write .
neither bout me nor the world issues .
one thing yang aku alert issue students mesir .
tiap-tiap kali berite aku akan tercongok depan tv . HAHA .
well , bile da jadi camtu ape yang korang fikir ?
mothers especially (:
sah-sah gerenti 100% after this ramai r yang tak bagi anak dorang belaja jaoh-jaoh lagi especially mesir ah .
"malaysie sudeyh . tak payah pegy jaoh-jaoh" * aiseyman ~


mys part II aku taktao na tulis pasal ape ag . * hey ! i already told you before , kalo ade ade lar ,, kalo takde takde r part II , III and so on . okay ? haha .


TOV 2011 .


BAHASA MELAYU KERTAS I .


sumpah cakap , kalao aku dapat gred D pown mujur . kalao dapat G means menepati ramalan .
ape yang aku buat bak kate nooris "rubbish.." . * perghh !
tyme exam aku tengok orang laen uh kejap-kejap bangun pegy amek paper coz tak cukup na tulis .
aku ? TERLEBIH pulak da .
dapat 3 helai setiap orang , aku gune 2 jewp . 2 mukesurat 6 baris * lebey kurang…