Selfish Machine Selfish Machine
mereka buat saya happy (:

Monday, February 28, 2011 @ February 28, 2011 | 0 Comment [s]


sumpah cakap ,
harini memang best giler !
tyme addmath g library , tak belaja . so , kitorang just talking , gossiping , laughing , eating .
sape kitorang tu ?
well , aku mesti ader . and then biby and suja .
bab story-story memang serah ar , especially biby (:
lately , aku start rapat ngan dorang plak .
eh , sedaplah !
walaopown kategori 'budak belakang' aku pedulik ape kan .
plus , geng-geng 'budak belakang' ar lagi best nak kawan .
bukan nak mengata eh , tapi budak yang depan-depan neh aku tak berape arh .
yang lagi saket aty , line depan sume takde .
fyrah aku tao arh olahraga .
the other two ?
demam ? macam aku percaya .
tapi tak kesah arh , kao na datang ke tanak datang ke ape kene ngena ngan aku .
plus aku engat lagi tyme aku demam last week ade kew patot sorang hamba Allah niey tanye
"awak niey bakpe dok mari skoloh ? malas ke gane ?"
but biby tak cakap camtu . dye cakap
"nadia . awak demam lagi ke ?"
ololo . rase ermmm . tak tao na cakap cane .
hadoyai ~
tu jela kowt dulu .

p/s : wifi rumah cikgu hazlan ! hee (:





Love , myra

those boring days ~

Tuesday, February 22, 2011 @ February 22, 2011 | 0 Comment [s]





hmm , lots of things happened in this few days .
tak jenguk skewl da 1 weeks .
tuesday , wednesday , thursday , friday , saturday , sunday , monday .
sume ary ader (:
i got a fever and its so sucks !
sore throat and flu and cough . urghh !
hey , know what ?
i do forget him already .
but he came back to my life .
dont know what he REALLY want .
can i say this word to him ?
GO TO HELL !
haha .










Love , myra

memories (:

Saturday, February 12, 2011 @ February 12, 2011 | 0 Comment [s]

hey readers (:
talk about memories , only this that i can post about .
just those for the entry .



kesiann . 3 keping jea yang aku adew .
♥ prefect's camping @ Ulu Bendul year 2008 .
In this picture : me , suhaida and ainatul anis (:
♥ prefect's annual dinner 2008 .
In this picture : me and shawameera (:
♥ prefect's camp @ PTPL College year 2008 .
In this picture : kaq azwa , abg yasir ,hafiz , ahmadiah , kaq sham , amalina n me (:



♥ pics throughout the year .
Location : class 3 Amanah , dataran perhimpunan (:



♥ HAHA . silly .
Location : yatie's house , telok lipat beach , nurlyn's house , hasmila's house , KFC (:


how i'd miss you guys soo much .





Love , myra .

damn it !

Monday, February 7, 2011 @ February 07, 2011 | 0 Comment [s]

hey !
meet me again in my new entry .
got nothing to write .
neither bout me nor the world issues .
one thing yang aku alert issue students mesir .
tiap-tiap kali berite aku akan tercongok depan tv . HAHA .
well , bile da jadi camtu ape yang korang fikir ?
mothers especially (:
sah-sah gerenti 100% after this ramai r yang tak bagi anak dorang belaja jaoh-jaoh lagi especially mesir ah .
"malaysie sudeyh . tak payah pegy jaoh-jaoh" * aiseyman ~


mys part II aku taktao na tulis pasal ape ag . * hey ! i already told you before , kalo ade ade lar ,, kalo takde takde r part II , III and so on . okay ? haha .


TOV 2011 .


BAHASA MELAYU KERTAS I .


sumpah cakap , kalao aku dapat gred D pown mujur . kalao dapat G means menepati ramalan .
ape yang aku buat bak kate nooris "rubbish.." . * perghh !
tyme exam aku tengok orang laen uh kejap-kejap bangun pegy amek paper coz tak cukup na tulis .
aku ? TERLEBIH pulak da .
dapat 3 helai setiap orang , aku gune 2 jewp . 2 mukesurat 6 baris * lebey kurang gitu ah . OH MYRA ! so sad + stupid . * double S . adoyai ~
lepas niey memang mati ah aku kene syarah dengan cikgu rusliza . alamak ! da r ary tu da kene sesi ceramah 5 minit depan kelas . riilex lagi tyme tu . nanty ?


p/s : standby kapas aci tak ? haha =)






aku senanyer ader na buat something , likely macam calendar ah . tapi bukan calendar * paham tak ape yang aku cube na cakap neh ? tak paham buat-buat paham jela oke ?!
something yang diberi name .... jeng jeng jeng ! hahaha ,, birthday kawan-kawan jer .. * aku takde buat saspen oke .


Older Post | Newer Post
Annyeong!

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide