Selfish Machine Selfish Machine
damn it !

Monday, February 7, 2011 @ February 07, 2011 | 0 Comment [s]

hey !
meet me again in my new entry .
got nothing to write .
neither bout me nor the world issues .
one thing yang aku alert issue students mesir .
tiap-tiap kali berite aku akan tercongok depan tv . HAHA .
well , bile da jadi camtu ape yang korang fikir ?
mothers especially (:
sah-sah gerenti 100% after this ramai r yang tak bagi anak dorang belaja jaoh-jaoh lagi especially mesir ah .
"malaysie sudeyh . tak payah pegy jaoh-jaoh" * aiseyman ~


mys part II aku taktao na tulis pasal ape ag . * hey ! i already told you before , kalo ade ade lar ,, kalo takde takde r part II , III and so on . okay ? haha .


TOV 2011 .


BAHASA MELAYU KERTAS I .


sumpah cakap , kalao aku dapat gred D pown mujur . kalao dapat G means menepati ramalan .
ape yang aku buat bak kate nooris "rubbish.." . * perghh !
tyme exam aku tengok orang laen uh kejap-kejap bangun pegy amek paper coz tak cukup na tulis .
aku ? TERLEBIH pulak da .
dapat 3 helai setiap orang , aku gune 2 jewp . 2 mukesurat 6 baris * lebey kurang gitu ah . OH MYRA ! so sad + stupid . * double S . adoyai ~
lepas niey memang mati ah aku kene syarah dengan cikgu rusliza . alamak ! da r ary tu da kene sesi ceramah 5 minit depan kelas . riilex lagi tyme tu . nanty ?


p/s : standby kapas aci tak ? haha =)






aku senanyer ader na buat something , likely macam calendar ah . tapi bukan calendar * paham tak ape yang aku cube na cakap neh ? tak paham buat-buat paham jela oke ?!
something yang diberi name .... jeng jeng jeng ! hahaha ,, birthday kawan-kawan jer .. * aku takde buat saspen oke .


Older Post | Newer Post
Annyeong!

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide