Selfish Machine Selfish Machine
mereka buat saya happy (:

Monday, February 28, 2011 @ February 28, 2011 | 0 Comment [s]


sumpah cakap ,
harini memang best giler !
tyme addmath g library , tak belaja . so , kitorang just talking , gossiping , laughing , eating .
sape kitorang tu ?
well , aku mesti ader . and then biby and suja .
bab story-story memang serah ar , especially biby (:
lately , aku start rapat ngan dorang plak .
eh , sedaplah !
walaopown kategori 'budak belakang' aku pedulik ape kan .
plus , geng-geng 'budak belakang' ar lagi best nak kawan .
bukan nak mengata eh , tapi budak yang depan-depan neh aku tak berape arh .
yang lagi saket aty , line depan sume takde .
fyrah aku tao arh olahraga .
the other two ?
demam ? macam aku percaya .
tapi tak kesah arh , kao na datang ke tanak datang ke ape kene ngena ngan aku .
plus aku engat lagi tyme aku demam last week ade kew patot sorang hamba Allah niey tanye
"awak niey bakpe dok mari skoloh ? malas ke gane ?"
but biby tak cakap camtu . dye cakap
"nadia . awak demam lagi ke ?"
ololo . rase ermmm . tak tao na cakap cane .
hadoyai ~
tu jela kowt dulu .

p/s : wifi rumah cikgu hazlan ! hee (:





Love , myra


Older Post | Newer Post
~

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide