Posts

Showing posts from March, 2011

we can't have everything we want in this world

Image
waa ! semalam kan kua result weii ! taon depan kite pulak . kan kan kan ? *specially dedicated to spm candy 2011* semalam boley dikatekan tak belaja mane .
banyak dok saje *tido actually*
part yang tak best nyer bile para cikgu-cikgu yang dikasihi dan disayangi sekalian suruh MENANGOK time orang nak amek result *konon-konon nak soh amek feel, yelaa taon depan turn kite pulak*
memang membuhsankan plus ntah ape-ape .
taon niey result agak tak memuaskan .theschoolcanonlyacceptwithopenheartsthattheirstudents receive only5A'sin SPM compared to last year .
hmm , nak buat macam mane ?terima jela .tapi bile fikir-fikir balik , 5A jea ?waa ! AKU TAKNAK !!!I want more than that !
Ya Allah Ya Tuhanku , terangilah hati hambaMu ini supaya mudah menerima pelajaran dan mendapat kejayaan yang kekal di dunia dan akhirat .Amin Ya Rabbal Alamin.

p/s : saye rindu dye sangat-sangat ;)




Love , myra

musing moment :-*

Image
assalamua'alaikum . hi awak ! jumpe lagi dalam entry niey . SORRY giler b*** yea awak awak , lamee tak updated . bukan malas , LAZY ! haha * tak ke same due tuh . haish ==' well , sekarang niey saya da tak berape berminat dengan dunia blogging . Ops , sorry Pyra Labs ! sekarang saya amat active di Twitter and Tumblr ! Facebook ? err , sloow jugak . sume-sume tu da tak jadi obsession buatt sayee . (",)



aik , kenape awak garu kepala ? hah , ape dye ? kenapee dengan pic niey ? lar , engatkan ape lar tadi . saye nak cakap la niey , takkan tak boley sabar sekejap kott . boleh kan awak ? boleh kan  ? boleh kan ? boleh kan ? HEHE =.='
“To Allah we belong and to Him we shall return.”(Surah Al Baqarah 2:156)
da paham ?
i'm on my way to repent .
hey , tak payah nak cakap ape-ape .
awak dah tobat ke ?
dunie bukan tunggu kao *awak
bile fikir-fikir balek , masyaAllah , banyaknyer dose .
dose ngan orang da tak terkire banyaknyer , dengan Allah ?
lu pikir lar sendiri .


senanyer , ade satu lagi yang aku nak…

Late-Night-Geschichte

Es istspätin der Nachtundich kann nicht schlafen
FehlendeSiegeradeläuftzutief
Oh, ichkann nichtatmendenkenIhr Lächeln

JederKussIch kann nichtvergessen
DasschmerzendeHerz istnichtgebrochennoch
OhGott, ichwünschte, ichkönntedich sehen
Weil ichweiß,diese Flammenichtsterben
Alsonichtskann michvon dem Versuchzu stoppen

Babyduwissen, dass
Vielleichtist es ZeitfürWunder

saya sayang mereka ketat-ketat :)

Image
wah ! hey readers J erm , seriously dahlame aku nak post pasal satu benda alah niey , tapi tak post post pown . topic hari ini .
ABANG / KAKAK ANGKAT : PERLU KE ?
haha . amacam ? mengancam tak tajuk ? * wekk :P tak dinafikan ramai yang ader * aku pown ader gak . tapi bakkate cegu rusliza yang comey lote tu , kalo girls : abang angkat tu just nak cover line jerk * and vice versa . sebenarnye kite suke kat dye tapi shy-shy cat . yeke ? * chopp ! aku tak !! haa ! sape tuuu ?!! tapi kan cegu , tak semua lar macam tu . mungkin ader segelintir kowt . but so far , aku tak jumpe lagi orang macam tu . dah alang-alang post entry niey , let me tell ya the story . Once upon a time . . . .


so here it is . given name KHAIRUNNAZRIN MOHD NOOR . abg pertama saya ! got to know him at his school SEKOLAH DATO’ ABDUL RAZAK * anyone ? time tu memang moment yang paling best amat sangat-sangat-sangat xD masok taon niey genap 5 tahun lar aku kenal dye . dye niey sometime boley jadii sweet macam gule-gule , masuk air mac…

5th march 2011 .

Image
KEM MATAPELAJARAN BM & SEJ .
wah ! malu lar ! sepanjang jalan dok dengar "happpy birthday nadya !" biby punye suare la tu , sape lagi . and suja jugak !! dorang memang sweet sangat-sangat ! wahh! sayang lar korang .
p/s : erks , ke sekola dengan moto cekgu lan and tak sengaja juga terlanggar rak depan rumah dye . sorry !

forever 17 .

Image
hey guys !
i'm officially 17 la !
HAHA :D
da muak da asyik-asyik tulis counting to 17 .


birthday wishes :