saya sayang mereka ketat-ketat :)

wah ! hey readers J
erm , seriously dahlame aku nak post pasal satu benda alah niey , tapi tak post post pown .
topic hari ini .

ABANG / KAKAK ANGKAT : PERLU KE ?

haha . amacam ? mengancam tak tajuk ? * wekk :P
tak dinafikan ramai yang ader * aku pown ader gak . tapi bakkate cegu rusliza yang comey lote tu , kalo girls : abang angkat tu just nak cover line jerk * and vice versa . sebenarnye kite suke kat dye tapi shy-shy cat . yeke ? * chopp ! aku tak !! haa ! sape tuuu ?!! tapi kan cegu , tak semua lar macam tu . mungkin ader segelintir kowt . but so far , aku tak jumpe lagi orang macam tu . dah alang-alang post entry niey , let me tell ya the story . Once upon a time . . . .



so here it is .
given name KHAIRUNNAZRIN MOHD NOOR .
abg pertama saya !
got to know him at his school SEKOLAH DATO’ ABDUL RAZAK * anyone ?
time tu memang moment yang paling best amat sangat-sangat-sangat xD
masok taon niey genap 5 tahun lar aku kenal dye .
dye niey sometime boley jadii sweet macam gule-gule , masuk air macam orang tak betul and annoying sangat-sangat ! HAHA .
tapi yang sweet nyer bile bukak mukebuku dye .
ayat yang ditujukan khas bwat her beloved ehem-ehem .
memang sweet !
I am the most stupid the most dumb and i will suffer for entire of my life,if n only if i waste all of your sacrifice towards me n lost the angel of me.I swear to god i will never leave u,till death do us apart n that's my promise Balqis bte Mazman..
* sukesukesuke .

♥ story


them ♥





yang niey pulak abg shaz sayeer !! * yer , sayee punyer . HAHA .
given name SHAZRIZIL ZAKARIA .
walaopown aku panggel abg shaz tapi sukee sangat bile kaq mija panggel dye “ijil” * na panggelgitu jugak ah , aci ?
wah , comel sangattt !!
got to know him since 2007 J
memang seorang abang yang caring sangat-sangat !
kalo takde dye memang sunyi giler-giler .

♥ storyy

hurm , yang niey memang payah .
bile dye open , memang oopenn sangat-sangat .
bile dah namenye secret , jangan harap lar aku boley tao walao dengan ape cara sekalipun .




aha !
abang saye yang sorang neh memang glamour .
kalo kat sekola memang ramai yang tanye .
hah ? nak num phone ?
err , sorry . ta boley bagi fullstop :P
given name MOHD IZAT SAIRI .
suke sangat pic niey , nampak macam budak-budak .

♥ storyy
haa !
sorry guys , dye da berpunyer .
taken by kaq S.A .
mane boley sebut full name !
mati den kalo abg izat tao .
ngeeh ~




yang niey pulak kaq ira .
given name SITI NADHIRAH ABDULLAH .
ore ganu yer kawan-kawan !
url blog dye ader kat bottom pic dye bwat sape-sape yang nak follow .
macam mane saya boley  kenal dye ?
saye kenal dye through Friendster and yahoo messenger .
nak dijadikan cerita , mule-mule kenal kitorang gaduh you know !
o gosh ! time tu memang tak tao na cakap macam mane pnye berasap .
puncanyer misunderstanding jew .
tapi tak sangka boley sampai gado .
aiseyman ~ klaka klaka klaka :D

♥ storyy
hurm , kaq ira niey secretive jugak orangnyer .
dye tak cakap pape pown pasal her future-husband-to-be .
eip , dye belum na kawen lagi la !
sajee je tulis camtu .
last information given by her ehem-ehem dye orang kedah . err , kew perlis ? * info niey da tak pakai lagi ,sorrysorrysorry
sekarang SINGLE MINGLE yea awak-awak ;)





and now turn kaq najwa .
given name HULMA NAJWA AWALLUDIN .
comel kan dye ?
tak payah cakap pown takpe , sayee dah tao :P







haa ! and ini kaq shaq sayeeer :)
given name SYAQILA AFENDY .
alamak ! takde tulis ar dye amek coarse ape .
UPM's student yer awak-awak .
jangan cube nak ngorat-ngorat , nanty lebam bijik mate tak tahu .
HAHA :D

♥ storyy
haa !
sukesukesuke .
she's with M.I.S .
wahh ! sape pulak tu ?
mane boley bagi tao .
apa daa =)





haa , penat nyer menaip .
sekian sahaje daripada saya .
harap awk sume enjoyy .
tak enjoy boley cakap .
tapi yang penting , saye tak kesah awk nak cakap ape pown .
ini kan blog saye . tak ingat ?
HAHA .




Love , myra

Comments

misz molecule said…
wahhh..








ramainye dia syg:)
aduh! macam mana shaz pun boleh ada ni.. ex-coursemate EB tuh.. :D

eastbullet.com
misz molecule ; hehe , bese da truhh :DD
eastbullet chaotic ; haa ? yekew ? haha .. abg sayee tu kan glemer . kt mane2 pown dye ade ;)

Popular posts from this blog

😲

Attraction