Selfish Machine Selfish Machine
musing moment :-*

Sunday, March 20, 2011 @ March 20, 2011 | 0 Comment [s]

assalamua'alaikum .
hi awak !
jumpe lagi dalam entry niey .
SORRY giler b*** yea awak awak , lamee tak updated .
bukan malas , LAZY !
haha * tak ke same due tuh .
haish =='
well , sekarang niey saya da tak berape berminat dengan dunia blogging . Ops , sorry Pyra Labs !
sekarang saya amat active di Twitter and Tumblr !
Facebook ? err , sloow jugak .
sume-sume tu da tak jadi obsession buatt sayee .
(",)




aik , kenape awak garu kepala ?
hah , ape dye ?
kenapee dengan pic niey ?
lar , engatkan ape lar tadi .
saye nak cakap la niey , takkan tak boley sabar sekejap kott .
boleh kan awak ? boleh kan  ? boleh kan ? boleh kan ?
HEHE =.='

“To Allah we belong and to Him we shall return.”
 (Surah Al Baqarah 2:156)

da paham ?
i'm on my way to repent .
hey , tak payah nak cakap ape-ape .
awak dah tobat ke ?
dunie bukan tunggu kao *awak
bile fikir-fikir balek , masyaAllah , banyaknyer dose .
dose ngan orang da tak terkire banyaknyer , dengan Allah ?
lu pikir lar sendiri .


senanyer , ade satu lagi yang aku nak cakap .
tapi macam tak sweet pulak cakap kat sini .
yela , one kind of embarrassment la pulak .
takkan na cerite kat public kott .
kan ?
tapi , memang tak tao nak cakap ape r , tak sangka la pulak , terkejut ? sikit .
eh , aku tak cakap aku alim .
well , nobody's perfect .
aku pown kadang-kadang graf iman naek , kadang-kadang turun .
tapi aku still nak achieve something .
at least aku useha jugak .
adoii ~




itulah sedikit sebanyak cerita saya untuk entry kali ini .
tak tao la bile saya nak post lagi .
nite awak sumee .




p/s : I love you <3





Love , myra


Older Post | Newer Post
~

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide