Selfish Machine Selfish Machine
no tittle =,=

Saturday, March 5, 2011 @ March 05, 2011 | 0 Comment [s]





ahaha .
display name facebook baru sahaja ditukar kepada NADYA EHE .
kenapa NADYA EHE ?
entahlah aku . hasil karya biby .
mwahahaha ~






1st march .
hmm .
dah satu ary bulan . tak excited lansong . tak tao larh kenape .


p/s : ader orang cabar mari seminggu sederet , tanpa cuti . okay , bereh !




2nd march .
tup tup tup . baru jew semangat . damn ! motor pulak bwat hal . arghh ! da siap sume dah . hmm , ponteng lagi .


p/s : suke lar korang aku kalah . ahh ! tak heran , miggu depan ade lagi .




3rd march .
semalam . motor hantar bengkel so pegy sekolah tumpang orang larh yer . tumpang cekgu smart depan rumah aku (: yang bestnyer , pegy lewat balek awal . HAHA . da sampai depan main gate alamak ! prefect sorang uh tengok jew aku . ecece , nak tulis name tulis ah . amek nah WAN AMIRAH NADIA WAN MAZELAN , 5 SCIENCE . num ic pown nak jugak ? nah 940304016328 . ops ! da nak start masuk air . kekeke . hmm , mengonline dari petang sampai malam . baru aku tahu semalam ary jadi cekgu hazlan . same r ngan ameer . warghh ! malu seyh ! dah r gi sekola menumpang kete dye . mengonline pown tumpang tenet dye . pastu gi wish plak through facebook . gune line tenet dye ! adoii ~ wat selambe derk jew aku neh . nak cite senanyer , mase mule-mule pagi tadi time bi . mak aii , teacher pegy lecture aku ? how dare ! pagi-pagi dah bwat aku hilang mood . haish =.=
at least bi aku da highest dalam class okay r tu . nak bleber laen ary lar pulak . slack sikit jew . nailah dapat 68 , kurang 5 marks jew . ena dapat brape ek agak-agak ? hmm , nanty-nanty ah tanye . nak dijadikan cite , sehari suntuk aku kene bleber , time chem pown camtu gak . dapat surat usul untuk PIBG nanty .cekgu soh tulis jugak pape pown . WAJIB hantar hari ahad . yang bengong tu aku pegy cakap "usul balek awl boley tak cegu ?" pap ! cekgu balas "haa ,tulis tak payah sekolah tiga ary sekali" * na perli aku ah tu , macam aku tak tao . Okay lar cekgu .










Love , myra


Older Post | Newer Post
Annyeong!

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide