we can't have everything we want in this world


waa ! semalam kan kua result weii !
taon depan kite pulak . kan kan kan ?
*specially dedicated to spm candy 2011*
semalam boley dikatekan tak belaja mane .
banyak dok saje *tido actually*
part yang tak best nyer bile para cikgu-cikgu yang dikasihi dan disayangi sekalian suruh MENANGOK time orang nak amek result *konon-konon nak soh amek feel, yelaa taon depan turn kite pulak*
memang membuhsankan plus ntah ape-ape .
taon niey result agak tak memuaskan .the school can only accept with open hearts that their students receive only 5A's in SPM compared to last year .
hmm , nak buat macam mane ?terima jela .tapi bile fikir-fikir balik , 5A jea ?waa ! AKU TAKNAK !!!I want more than that !
Ya Allah Ya Tuhanku , terangilah hati hambaMu ini supaya mudah menerima pelajaran dan mendapat kejayaan yang kekal di dunia dan akhirat .Amin Ya Rabbal Alamin.

p/s : saye rindu dye sangat-sangat ;)




Love , myra

Comments

Azmizam said…
fyi,spm nak dpt 5A tu pn separuh mati.lagi2 kalo amik pure sc :)
fyi : saye tao tuu .
tp ade kn y dpt straight A's .
nothing is impossible :DD
iraixora said…
sis, do ur best. clnge akak bleh. score better than me k
Myra Swift ♥ said…
This comment has been removed by the author.

Popular posts from this blog

😲

Attraction