Posts

Showing posts from April, 2011

WHAT THE . . . ?!

Image
i'm so messed up with those stupid things.
hey! cant you speak politely to us?
you're the teacher. behave lar!
pasal clothes pown na argued.
things macam tu you've should told us earlier la.
i just bought the T-shirt this year.
takkan nak suruh beli lagi kot?
kan tak pasal pasal dah kene 'puji' dengan aku.
back to class pown still talked pasal bende tuh.
and tak pasal pasal aku tercakap "kite kat sekolah niey bape bulan jea lagi, takkan nak suruh beli jugak? kenangan? sumpah takde kenangan kalo sekolah camnie. time sukan memang dah sah sah tak pergi, then mase bile lagi nak pakai? kat lua? lagi lah tak pakai. kat lua pown aku pakai baju paras pinggang jea niey nak suruh bel baju sampai paras lutut. engat kat lua aku nak pakai kot. ke nak suruh pakai time malam . . ."
sampai situ aku stop. tengok muke biby, tengok muke suja.
pergh, care budak due orang tuh tengok aku, macam tak pernah tengok orang
sorry la guys, aku bukan ayu sangat.
chill la babe.


time nak balik, more …

talkin' talkin' talkin' talk

Image
assalamu'alaikum.
hey readers ;)


laee nyea saya tak mengupdatekan blog yang suatu ketika dahulu sangat saya sayangi *wekk! sekarang pown sayang lagi larr*
saya da rarely online blog sekarang 'cause tak tahu nak tulis ape :DD




so, lets talk!!




SUNDAY
i've got nothing in my mind what to say.




MONDAY
school :
hell yeah!
there's no extra classes.
balek awal!
tuition :
sumpah cakap, memang mengantuk yang amat amat amat sangat.
every weeks camtu.
dont know why.
home :
right after balek dari tuition, text abang shaz.
heh, rindu lar kat dye ;(
tapi sekejap jea, almaklumlah, busy!




TUESDAY
morning at the school :
went to school with Cikgu Hazlan, return home with Fatihah Abdul Rahman.
balek awal lagi, KOKO dibatalkan. *huh, legee!*
fyrah and tehah dah bersorak kegembiraan.
yela, boley tengok Marimar.
evening at home :
the roadtax issues is almost done, thanks to Ahmad Halimi Abdul Rashid and Alif Hilmi Rozali.
hey, know what? my mom's said that she's gonna buy a new motorcycle, for ME!
nta jadi nta tak…

reblog - we cant have anything in this world

maaf yea awak , saye bukan nak memperlekeh , nak poyo , bangga diri , berlagak pandai , cakap orang laen tak pandai and whatsoever .
i just give my opinion dan said the truth and make the comparison academic achievement student di sekolah saya belajar sekarang .
maaf sangat-sangat kalau ade yang salah faham :D
takde niat pown nak lekehkan orang laen sedangkan kita pown tak perfect .


by the way , congratulation to sis WAN NUR HABIBAH WAN ABDUL RAHIM . she's got 5A's 3B's and 1C's in her Sijil Pelajaran Malaysia 2010 , and just returned from umrah .
she is our best student , congrats to her again .


this year will be a little bit tought i guess .
with the exam , extra classes , kem matapelajaran and mostly SPM .
hope i can do the best .
tebus baleq what i've missed before .










Love , myra