Selfish Machine Selfish Machine
Bye April, Hye MAY :D

Monday, May 2, 2011 @ May 02, 2011 | 0 Comment [s]

Assalamua'alaikum readers :)


Saya admit memang dah lama saya tak update blog nih.
So sorry.


Back to the story, dengan ini saya Wan Amirah Nadia Wan Mazelan pelajar Form 5 SMK B'Best.


Eh, jap jap jap.
Form 5?
OMAIGADD!
Nak SPM lol.


Dah 5 bulan kite sekolah, tapi kao cerdik, aku?
Hampehh!


Ape aku nak jawab nanti?
"Hanya Tuhan Yang Tahu"? *style budak 5P1 jawab exam Math 2010*


Yang lain sume sibuk cari peruncingan.
Aku? Sibuk dengan Twitter, Facebook, Tagged, YM, Skype *eh Blog! kao tak payah nak sengih sengih macam kerang busuk. kao pown same*
Sigh! Apela nak jadi.
Kenn kenn kenn?


Ya Allah Ya Tuhanku, turunkanlah hidayah kepada hambaMu ini Ya Allah.
*doa tanpa usaha takkan jadi ape ape*








Jadual belajar?
Tak jalan.
Memang tak reti nak adjust time.


Tuisyen?
Math jea yang pergi.
Dua!  Bukan satu!
Sampai pening pening kepala aku kalah orang pregnant :P
Kat sekolah : Sir Mat Khir.
Tuisyen 1 : Sir Roslan [Isnin malam]
Tuisyen 2 : Sir Hazlan [Jumaat pagi]
Semua ader style sendirik nak mengajar.
Aku dah nak muntah muntah hijau dah kepala dah serabut.
Last last sekali, semua aku lupe.
Dush!


Stop online?
Err, tak boleh lah awk.
Online tu dah jadik macam perkara wajib everyday.
Walau tak online PC sekalipun, I'll still can tweet through Twitter SMS.
See?


Buhsannyer post kali nih.
Betul tak awak?
Cakap jea betul, saya tak makan orang, saya makan ayam jea. Agaga~




p/s : Tulis pasal pakwe larh pulak nak? HAHA xoxo













Older Post | Newer Post
~

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide