I don't love you

Anak ikan anak biawak,
Saya suka awak.
Sungai penuh ikan puyu,
I love you.
Lepak sungai tangkap katak,
Awak rindu saya tak?
Main lumpur tepi paya,
Awak sayang saya?
Lepak makan mee,
You miss me?
Hari jadi sambut sakan,
Awak sayang saya kan?
Main pasir baling batu,
Nape senyum senyum tu?




Lepas aku dapat mesej niey, bukan setakat senyum, terbahak bahak aku gelak siap bergolek golek lagi atas katiil.
Serious lawak doh.
Hey you, camne boley terfikir nak send kat aku camtu?
Please lah.
Sebab kao larh buat aku rase malas nak gi sekolah.
Sebab ape?
Sebab pagi pagi aku memang kene lalu depan kelas kao.
Dah takde alternatif lain.
And each time aku lalu depan kelas kao, then you saw me, kao mesti panggil aku *shout actually*
And aku as usual, meemang aku takkan reply ah.
Leinlah Panchor doh.
Sume aku kenal.
Jadik tak heran.
Siap maen tepuk tampar tendang sepak lagi.
HAHA.
Sekolah niey?
Sorry la bro, kao carik orang laen ah.
Plus, aku takde intention lansung nak amek orang Terengganu buat jadi bestfriend, boyfie and whatsoever *don't ask me why, 'cuz I just don't know*


Dengan all the "sayangs" kao engat aku cair.
Nope.
Kao ajak aku couple?
Thanks, but no thanks.


Sekian entry kali niey.














Hug & Kisses

Comments

Popular posts from this blog

😲

Attraction