Selfish Machine Selfish Machine
Aku Pun Nak Jugakk!

Tuesday, August 30, 2011 @ August 30, 2011 | 0 Comment [s]

Assalamu'alaikum. Hikhik. Ape kene lar aku ni kan? Tetiba tittle jadik gitu. Bukan ape, aku nak jugak ader post bertarikh 30th August 2011. 1 Syawal. Wat ngengade. Hekhekhek. Okay okay, takmao membebel panjang panjang, just nak cakap SELAMAT HARI RAYA buat kali kedua. Hee. Haa, cam biase lar, gambar. Tak banyak, sikit jea nak letak. Yela, tak feymes. HAHA :D


Gambar time pagi, konon konon buat muke comel :)

Here they are, the cute couple. Kak Farah and Abang Yoyo :)

Aku pun taktau ape yang lawak sangat. Mak Ja and Mama :)

Ouh Amna comel, peraga kueh raya :)

Dishes hari ini. Nasi dagang jea aku tak sentuh. Haha :)

Menangis sebab oranag tak nak tangkap gambar dye :)

Kali pertama dalam 3 tahun aku rajin ikut Mama pergi raya. Dapat lar jugak seposen dua. Maluu kott. Hee. Exhausted sebenarnye, tapi still boley sengih sengih. Hehe :)

Malam punyer gambar, bukan nak pergi mana pun. Gatal dye nak posing. Bia arh. Hee :)

Abang Adek :)

Sekian sahaja dulu, konon kate sikit. Hehe. Sorry sorry. Panat dah. Nak midnight. Sempat ke tak ntah. Okay okay. Sampai sini dulu. Till then. Much love!


P/s : Nak 'kamera besar' lar mama. Jealous pulakk akuu :)





Older Post | Newer Post
~

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide