Selfish Machine Selfish Machine
Puasa Sudah, Raya Lar Pulak!

Monday, August 29, 2011 @ August 29, 2011 | 0 Comment [s]

Assalamu'alaikum. Hee, lame kott tak bukak *eceh, konon konon tak bukak. Padahal, hari hari duk ngadap, cume tak tulis jea* Haha. Kenyataan :)


Eh, esok RAYA lar! Dah siaap prepare ape semua? Aku tudung takde lagi. Nak keluar dah payah, macam sardin dalam tin sardin kat bandar tuh :( Okay, takpe takpe. Tak semestinye semua benda nak baru kan? Haha. Chill laa.



Hmm, talk about raya, yeah everything is different now. Ingat lagi zaman dulu dulu. Pergi sekolah bukan blaja, pakat duk bincang ramai ramai nak buat konvoi raye. Ingat lagi pergi rumah Suhaida makan mee mak dye masak. Then rumah Amal, pakat perabeh kek coklat, sampai 3 pinggan tambah. Then rumah Tikah makan mee hoon sup. pergi rumah Cikgu Tini, Cikgu Faizah. Tu lah last year aku raye sakan. Thanks guys for the sweet memories. Amalina, Sue, Tikah, Elyza, Deana, Myra Yusof, Myra Norazli, Dayah, Atie, Ekin, Shawa, Nazira, Sarah, Dibah, Fara and so on. Aku tak berapa ingat dah haa. Sorry sorry sorry.

By the way, di kesempatan yang ade nie, SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN buat semua member sekolah menengah/rendah/tadika. Haha. Aku ingat korang sampai bile bile laa. Ops, terlupa. Buat Kakak/Abang jugak. Mama/Abah, Cikgu/Sir/Teacher/Ustaz/Ustazah. Till then, Much love!

P/s : Kenape letak color hijau? Muehehe. Ketupat kan color tuu. Ngee.







Older Post | Newer Post
~

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide