Posts

Showing posts from January, 2012

Tak tahu nak letak tittle ape.

Image
Assalamu'alaikum. Haihhh, menggebu rasa nak blogging. Tapi tahan jugak rasa hati ni. Dah banyak sangat resistance-nya kan. Internet takdop. Idea takdop. Haha. Tubik belake dohh bahasa ganu kitoo. Muehehe. Senanya seriously takda apa pun nak tulis. Mama suruh cari kerja, tapi aku malas. Suruh baby-sit. Oh pleasee mama! Tolonglah. Taknak! Taknak! Taknak! Takmau lah jadi 'mama' muda muda cenggini. Tak kuasaaaa! So, kerja sekarang cumalah hantar and ambil Amna pergi balik sekolah. Haha. She's now 5 years old okay. Bukan budak kecik lagi dah. Aku pun dah lapanbelas sekarang. Tapi perangai tetap macam dulu ohh. Hehe.


Sesi persekolahan dah officially started on 3rd January for Terengganu, Kedah and Kelantan territorry. And on 4th January for others than the 3 states mentions earlier. Selamat bersekolah yerr. Saya dah habiss. Bak kata Mr.BD kita "dah tamat dah :)". Okay, tu yang best tuu.


Haa! Sebelum terlupa, New Year aritu macam mana? Sorry lol. Sempat wish dekat Twi…

Kenyataan Bertulis

Image
Assalamu'alaikum. Hello semuaaa. Hehe. Harini mood kanak kanak ribena lahh. Terlebih ceriaa. How you guys doing? Okay je kann? Kalau sakit jangan lupe makan ubat taoo.


UJIAN MEMANDU GUNA KENDERAAN AUTOMATIK BERMULA MEI 2012.


Okayy, sape perasan statement ni kat Buletin Utama December 28 semalam? Aku rela tunggu dia pusing lagi sekali semata mata nak baca sekali lagi. Nak confirm betul betul. Haha. Biar betul weh? Guna automatik? Tapi kann, aku rasa macam taktik jea? Apasal tetiba nak guna automatik? Memanglah hati kembang and berbunga bunga bila dengar nak guna automatik, sebab aku ketar lutut ohh kalo sebut manual. Naik motor EX5 tu pun tuhan jelah yang tauu macam mana berdebarnyer. Sebab aku tak biasa dohh. Since Form2 dah biasa naik skuter. Tak pernah pernah naik motor gear. Haha. Okayy, tu je dulu. Entry pendek je kayy. Sorry.






P/s : Aku taktauu dah nak buat macam mana dengan blog niey. Serabut sana sini aku tengok. Urghh! Take care okay. Kbai. Much love.