Kenyataan Bertulis





Assalamu'alaikum. Hello semuaaa. Hehe. Harini mood kanak kanak ribena lahh. Terlebih ceriaa. How you guys doing? Okay je kann? Kalau sakit jangan lupe makan ubat taoo.


UJIAN MEMANDU GUNA KENDERAAN AUTOMATIK BERMULA MEI 2012.


Okayy, sape perasan statement ni kat Buletin Utama December 28 semalam? Aku rela tunggu dia pusing lagi sekali semata mata nak baca sekali lagi. Nak confirm betul betul. Haha. Biar betul weh? Guna automatik? Tapi kann, aku rasa macam taktik jea? Apasal tetiba nak guna automatik? Memanglah hati kembang and berbunga bunga bila dengar nak guna automatik, sebab aku ketar lutut ohh kalo sebut manual. Naik motor EX5 tu pun tuhan jelah yang tauu macam mana berdebarnyer. Sebab aku tak biasa dohh. Since Form2 dah biasa naik skuter. Tak pernah pernah naik motor gear. Haha. Okayy, tu je dulu. Entry pendek je kayy. Sorry.






P/s : Aku taktauu dah nak buat macam mana dengan blog niey. Serabut sana sini aku tengok. Urghh! Take care okay. Kbai. Much love.








Comments

Popular posts from this blog

😲

Attraction