Posts

Showing posts from March, 2012

I've Been Secretly Falling Apart

Image
Hi. Assalamu'alaikum. Like seriously,jarang lah kan aku start an entry with lyrics or song or video. Kann? Ahaha. Harini laen siket. Well, this song somehow makes me almost crying when I listened to it all by myself. In the middle of the night. When Im completely all alone in my own imaginary world.


It's about a friend. A really good one. I dont know what the causes. Maybe I dont take it seriously. But now Im just like, confused. Im in a blurry state. Dont know what I've done. What I did. And when I ask, I dont get the answer. That's the saddest part. I text, text and text, but got nothing. I feel frustrated, numb and pretty sure s a d. Feels like wanna SCREAM OUT LOUD. Let all people in the the world knows what Im feeling right now.






It just like, was I out of line? Did I say something way too honest? But there's a side to you that I never knew. All the things you'd say, they were never true. And the games you play, you would always win, always win. So, I'm h…

SPM :P

Image
Macam yang semua orang tahu, result SPM dah keluar haritu. On 21st March 2012. CONGRATULATIONSkay buat semua budak budak SPM 2011 yang berjaya tu. Apa eh orang putih kata? Yang ada flying colours apa semua tu. Serious lupa -.-" Okay, dah. Senyap senyap. Nak dijadikan cerita lah kan haritu aku gerak sampai sekolah ada lah jugak dalam pukul 10 lebih, 10.45 gitu ah kott. Tapi resultnya dapat dekat pukul 12 lah jugak kan. Memang berpeluh ah tunggu. Dah ah aku pakai kurung hitam time tu. Sorry, takda gambar. Hah. Excited? Err, I dont think so. Aku ni tak seberapa sangat pun. Result pun ntah pape. But still, alhamdulillah. Oh yes, best students sekolah aku ada 2 orang. Memang terbaekk ah kann. Given name, Mohd Junaidi Abdullah and Taz'Irah Nailah Abdul Hadi. Both of them got 8A's. Congrate guys! :) Okay, and the others *yang top five je kay aku cerita*. They got 7A's, 6A's and 5A's. Given name, Syarifa Omar, Siti Hajar Mohammed and Nor Najwa Solihah Abd Molok. Like …

BFFL - Best Friend For Life

Image
Hi! Assalamu'alaikum! :) How you guys doing? Ehehe. Speaking London japp ;) 


Okay, kali ni punya post I nak cerita pasal someone. My special ones. Really special :) Hehe. Let me introduced to ya. Her name is Ummi Hamimah Mohamad. You know her? Well, that's not so surprising. 1 Malaysia kenal kott. Haha. *Bangga kejap* Okay okay, dah. Dipendekkan cerita, saya kenal dia since form 3. Time tu kitorang satu kelas. So, boleh dikatakan, dia duduk belakang saya jee. Like seriously, walaupun akademik dia tak berapa *dia sendiri yang cakap* dia memang gila gila aktif sukan. Tengok body lah kan. Slim jerr. Ehehe. *Sorry Mimah* Oh ya, kat sekolah memang mostly ramai yang kenal. Dia niey boleh get along dengan sesape je that's why ramai suka dia. Dahlah friendly, bab tolong orang, memang pergh. TIPTOP! Cakap je nak mintak tolong apa, memang inshaAllah dia akan tolong punya. Don't worry :) Ingat lagi time form 3 buat kerja kayu. Kayu kayu aku banyak *okay, bukan banyak* boleh dikata…

4th March

Image
Oh ya, cerita lapuk. Aku tau. Just nak cakap, Im now officially EIGHTEEN (!!) Thanks kay pada semua yang wish. Facebookers, tweeters and jugak kawan kawan. Biarlah lewat acane pun. Biarlah aku tak pernah kenal pun. Aku tetap appreciate. Thank you guys. Love you much! Kbai :D


Love, Myra.