Selfish Machine Selfish Machine
Missing :/

Sunday, May 27, 2012 @ May 27, 2012 | 0 Comment [s]


23rd May, genap sebulan Baby Cruzer aku hilang. Oh myy. Rasa nak nangis bila fikir fikir balik. Walaupun just pendrive 4GB, aku beli guna duit aku sendiri. Use my own moneyhhhh. Huwaaaa :/

Memanglah nowadays pendrive dah berlambak, macam macam kaler, design, brand and bla bla bla. Harga pun dah macam harga baju sehelah kat Ten Ten tuu. Tapi bila kita dah sayang, walau macam mana murah, walau macam mana tak lawa nye bende tu, kita tetap rasa kehilangan wehh. Toksah nak menipu ah kalau kata "Ala, aku boleh beli lain la". Toksah nak jadi puiii sangat kat sini. Orang banyak duit or mak ayah dia tokei pendrive boleh ah. Hambur ah kat anak kau tu berpuluh pendrive sehari.

Haih, banyak pulak dah ter-membebel. Nak start touching sekejap je. Nak calm balik yang take time tuu. Kbai. Take care.



Love, Myra.


Older Post | Newer Post
Annyeong!

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide