Selfish Machine Selfish Machine
Finally! :DD

Saturday, May 19, 2012 @ May 19, 2012 | 0 Comment [s]


Assalamu'alaikum. Hi and Hi and Hiii! Hehe. How you guys doin? Miss me? Nope? K finee -,- Tak kesahhh ;p


I've made my decision now. Im going to accepted the TATiUC offer while *kay, there's a while* waiting for the UPU result. UPU result will be come out on 30th May. Sooo lambat y'know. Remembered my conversation wih Mak Long's that night, katanya, pergi TATi jelaa. Dekat pun dekat, senang nak balik. Ehem ehem, auntyyy *eeuww, geli aku sebut auntyyy*, Im a grown up girl kayy. Kalau duduk jauh pun bukannya aku nak menangis ke hape kee. Aku bukannya jenis yang homesick bagai tu. Haha. But, bila tengok tengok balik form aku, "err, boleh dapat ke apa yang aku apply niey? Cam takda harapan jee" -,- Sampai camtu sekali aku mikir. Mujur dapat TATi. Haha. *Time ni lah baru nak mujur*


But, mama also say the same thing. Seriously, takkan sampai ke mati kott nak terperuk kat Terengganu niii? Cmon maaa! Alaaaa. Takmau lahh kannn. Haha. Tapi rasanya kalau dapat aku pergi lah kott. Ive mentioned it kat mama. Mama pun kata "ikut pandai laaa". And Im just like : "YESSSS!". Haha. Tapiiii *ada je tapiii nyeee*, 1st choice aku kat JMTI, 2nd ADTEC Batu Pahat, 3rd ADTEC Melaka, 4th KKTM Ledang and the last one Politeknik. Kat mana tu taktau lah dia nak campak mana. First four choices, semuanya boleh dikatakan kat tempat yang err, macam aku tak dapat jee. Kenn? Pusat Latihan Tinggi kottt. Yang first tu kat Japan-Malaysia Technical Institute. Err, course yang aku mintak tu takda kat tempat lain ke yang low profile sikitt? Aku dengar nama dia dah gelabahh. Haha. Ntah pape lah aku ni. Wahaha.


But, no matter what, now Im officially a TATiUC's student WANNA-BE. Haha. Will updated soon. Much love.


Love, Myra.


Older Post | Newer Post
Annyeong!

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide