Selfish Machine Selfish Machine
Mama, Thankyooou :')

Monday, June 11, 2012 @ June 11, 2012 | 0 Comment [s]

O yeay! O yeay! Yesterday was super duper awesome! Know what? Tetiba mama gedik gedik ajak pergi KFC. So, makan sedap lah aku kan semalam? Hehe. Dont be jealous dear siblings :P Macam bulan jatuh ke riba, umpama mengantuk disorongkan bantal. And aku ape lagi, "mama, nak tu. Mama, nak ni. Mama, nak yang tu satu boleh? Boleh tak ma? Boleh lah ma." ;p Mujur mama tak kata ape ape, dia layankan aje anak dia yang gedik perangai macam nak kena humban masuk dalam gaung ni. Wehehe.

Actually aku nak order Pockits but then suddenly realize akan kebodohan diri sendiri. Yela, time offer yang harga dia RM2.60 tu taknak beli. Sekarang harga dah naik bau nak beli. Tak ke tak cerdik namanya tu? Haha. So, I decided with Zinger Combo with Iced Milo and Oreo Krushers. Krushers yang tak tahan tuu! Mula mula masuk mulut rasa macam bitter sikit but somehow bila dah gigit gigit and start telan, WOW! Rasa dia memang superb! Memang sedap. And memang aku speechless ah. No word can describe how good it taste. Muehehe. Sorry, too excited. Almaklumlah cek orang pedalaman, jumpa KFC pun setahun sekali. Benda dah released bertahun, tapi kita baru rasa =="

ZINGER! Hehe :)

Krushers bawak balik rumah. Dah tak larat nak sumbat time kat sane. Hehe. It's FULL OF REAL BITZ !

Pft. Tengok ape aku buat? Its not the real Krushers lagi dah. Ive mixed it with Iced Milo. Cuz dua dua tak habis. Hehe. So, what should I call it instead? KrushLo or MiShers? Hehe.



Love, Myra.


Older Post | Newer Post
Annyeong!

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide