Saya Budak Politeknik :)

Oh hi! Hi! Hi! Hihi. So here saya disini mengonline, menulis post yang ntah pape untuk anda. Mohon jangan marah. Haha. Saya memang suki mengarut. Kui3.


So now Im officially student of Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin (PSMZA).


Now Im going to tell ya story about my first week heree. Its started with the Minggu Suai Kenal (MSK). Maigadddd. Berjalan berlari berjalan belari, phewww. Penat! Dah lah I semput *cough*. Oh hey, roomate saya orang SELANGOR! Waaaa, for the first time ada roomate. Ehe, macam kelakar jee. Now saya dah ada kawan baru, semu abudak luar. Haha. Kitorang berempat. Dorang semua happening. So perkenalkan nama, the first one is Afiqhah. My roomate of course. The second and third is Asyaa and Aimeyy. Dorang roomate, bilik selang dua ke tiga ntah dari bilik aku and Fiqah. Sorang si comel and sorang lagi pencinta anime. Kata Asyaa : "Bukan kartun, ANIME". K Syaa, aku caya cakap kau. Haha.


Oh yes, ORIENTATION. How was yours? Mine? Ahh, not bad. Boleh lah. Hidup lagi sekarang ni. Haha. Time oriented, paling awal sampai bilik is 12.30 am. Could you imagine that? Dengan jalan kaki nya lagi. Haihh. Sangatlah tak suka. Kaki aku kejang dekat 3 hari ohh. Memang sakit. Sumpah tak tipu =='


Paling ntah pape sekali time MSK ialah GAME! Ya Allah, dengan Pocong nyer, Banana nyer. Paling tak boleh blah Siput ahh. Tapi papepun bestttt! Memang superb abang abang and kakak kakak fasi semuaaaa. Haha. Thumbs up! (Y) The most unforgetable moment was bila ada dua orang budak sem aku kena prank. Kira macam birthday bash lah ni. Memang menangis ah weyy bebudak tu. Kesian pulak. Abang Man ohhh Abang Man, tahu lah awak tu brutal, tapi jangan ah buat dorang cenggitu. Kesian kottt.


Haaa! Semalam punya kes memang lagi dahsyat. Ntah pape. Haha. Ade ke patut buat latihan kebakaran pukul 2.30 pagi? Sangat pfttt. 


P/s : Update soon. Tak sempattt! :D




Love, Myra

Comments

Popular posts from this blog

😲

Attraction