Selfish Machine Selfish Machine
I'm a sinner

Sunday, April 28, 2013 @ April 28, 2013 | 0 Comment [s]


I never realize that whatsoever things I've had done before in my life will affect me in the future. It just GAHHHHHHHHH! Haunting me all the times. It feels like those hands keep  reach out for me wherever I be. And im freakin out every single time. Ahhhhhh. Reason to live in this life seems pointless now.

Love, me.

Bestnyaaaaaaaa :D

@ April 28, 2013 | 0 Comment [s]


Ahhhhhh. Books. Kan best kalau macam ni? Ada mini library sendiri. Ummmmmmmm. Bau buku memang sangat menyelerakan :D Tunggu kawen nanti lah. Ajak En Suami joint venture sekali. Eh? Haha. Lol! Takpe, satu hari nanti kut. Kumpul duit bebanyak dulu. Hihi :3

Love, me.

It's all about. . . . . . .numberssss

Monday, April 22, 2013 @ April 22, 2013 | 0 Comment [s]


Please know that, gambar tertera sangatlah tiada kene mengena. Haha. Kay, lemme give you another persoalan. Huuuuu~
How do you feel, when you look at your Math's paper and the number's start laughing at you?
Like what they did to me during Discrete Math ==' Hahahahahahahahahahahaha. K. Kidding :P
Eh, forgot to say h ==' Hi hi and HI! Haha. Ahhhhh, by the time I posting this, maka sudah terlepaslah satu beban. Discrete Mathematics. Yes. Final exam. Maka dengan ini, segala nota, buku, kalkulator bolehlah dicampak ke sungai bak kata Kaka kesayanganku. Eh? Hahahaha. No lahhhh. Tak baik tahuuu buat cenggituuu. Ilmu tu wehhhhhh :D
So 1 downnnn. 3 more to goooooo! Yeahh! Fightinggggg!

Love, me.

Ahhhh. Finall :)

@ April 22, 2013 | 0 Comment [s]


Final kini datang lagi. Dengan soalan yang lagi mencabar. Boleh pecah otak studyyyy! Muahahahaha. Teringat kenangan sem1. Lepak bilik Aemy Asyaa study. Kekadang gi bilik study aras 3/4. Ummmm. Sekarang dah tak rasa dah. Sekarang kita upgrade ke library pulak. Muehehehe.

Oh oh, gonna meet Discrete Maths tomorrow. Fighting guyssssss! We can do it! Chaiyok! :D

Love, me.

Saya kuat :')

Sunday, April 21, 2013 @ April 21, 2013 | 0 Comment [s]



*deep breath* Baru ada kekutan nak bukak. Takut. Itu yang aku rasa. Kenapa perangai macam celaka sekarang ni? *sigh* Sekarang, kita kena buka buku baru. Buku lama kasi itu apek jual surat khabar lama. Muahahahahaha *senyum senget*



Hal dunia tak payah nak pikiaq sangat laa. Hidup tenang tenang jeeee ;)
Esok bangun lepak kedai kopi, minum fresh orange. Okay? :D
*sambung main spider solitaire*

Love, me. 

DIP2-S2 Family Dayyyyy :*

Sunday, April 7, 2013 @ April 07, 2013 | 0 Comment [s]

Hai hai and haiiiiiii! Muehehe. Um um um, seperti tajuk yang terteraaa. It's DIP2-S2 Family Day babeyhhhhhhh! Family Day? Yang aku nampak bawak family cuma mama Aida jeh. Muahahaha *evil laugh*

Truth to be told, aku memula taknak pergi. Sebab terkenangkan. . . . . . . .pakwe lame? LOL! Haktuih! Manede lah woiiiii! Terkenangkan game yang bakal dimaini. Eh? Betul ke? Haha. Well, Im not into outdoor thinggyyyyy.

Tapiiiii, I enjoy every bits of it :)

abaikan much love tuh. tak penting xD


Em. K. Ni part Truth or Dare. Well, I NEVER gonna choose DARE! NEVER! Tapii, tetiba menyesal lak. I should stay home -,-

ruhil: kenapa myra tak boleh present kat depan?

me: er er er, masalah sejak lahir *gelak jahat*

anon1: pernah couple?

me: em *tunduk* pernah

anon2: bile? sampai bile?

me: um, form 3. . . . . . . . .form 3 *sigh*

either shila or nadea: masih berharap dekat dia?

me: *fikir sejenak* saya dah tak berharap dekat sapa sapa *senyum*

Hm. Actually, jawapan tu aku whisper dekat diri sendiri *sengih* Um, gambar? Belum copy dengan baby boooo. Haha. Later lah eh? :)

Next sem dah taknak buat dekat pantai boleh? Huuuu T.T Me and Beach sangah susah nak ngam. Dahlah dengan tahap kepanasan bak petala kelapan *word ni seem famous, so aku guna la* muahahahahaha xDD Headache. Sampai ke pagi, tengah hari. Um. Kbai.



P/s: Pedulikan kemerapu-an aku di sini =.='



Love, Myra.

I'm In Dilemma

Friday, April 5, 2013 @ April 05, 2013 | 0 Comment [s]


Esok. . . .ada event kelas. This time DIP2-S2 punya story. Kali ni buat dekat Pantai Teluk Bidara :) Em em em, kat mane tu ek? *hempap batu dekat kepala* Trololol :P But I still not decided, am I in or not. Arghhhhhh! Im not so into outdoor activities actually. But. . . . . . if Im not going, it would be such a. . . . . .regret. I guess. Haihhhhh -___________-'


Love, Myra.

I Give Up.

Wednesday, April 3, 2013 @ April 03, 2013 | 0 Comment [s]


Masuk harini, hm. Dah dua hari aku pakai baju and bukak. Sangkut balik ke tempat asal. Dan dah dua hari jugak aku tak jejak poly. Dua hari jugak aku tak belajar. Dan dah dua hari jugak aku tipu mama. It just like, boleh tak bagi sepatah dua kata dulu malamnya? Kalau rasa aku ni membebankan, tolong cakap awal awal. Kalau balik tak boleh nak hantarkan, aku boleh figured out sendiri cara nak balik. Tapi kalau nak pergi. . . . . . . . .hm. So that's why I ended up with this. Dengan test, peer assessment, study. Hidup aku dah dah tunggang langgang dah wehhhhhhh. Arghhhhhhhh!


Love, Myra.

Konvoooooooo! :D

Tuesday, April 2, 2013 @ April 02, 2013 | 0 Comment [s]


Ahhhh, konvooooo! Umm, bestnyeee bile dah grad. Rase tak sabar pulak nak jadi cam diorang! Naik pentas ambil diploma, pakai jubah konvo, topi konvo (Y) So, konvo officially start harini. And esok. And aku dah terlepas excitement untuk harini. Hahhhhh, so sad. Aku sebenarnya nak tengok Abang Ajim jewww. Hew hew hew. Mesti comel. Eh? Bhahahahahaha. LOL!


And and and! Ada pesta konvo jugakkkkkk! Fuuuuu. Baby I dah borong dah semalammmmm! Aku? Borong air je banyak. Dungun, wai yu so hot nowadays? Muahahahahaha. Kbai :P Eh, jom lah piiiiii :)



Love, Myra.

Haihhhhhhhh =='

@ April 02, 2013 | 0 Comment [s]


My very first day on April went um. . . .great. Until programming class. Aku tak tahu ape masalah mamat tiga suku tu. But he keep kacau, kacau and KACAU dari pagi sampai petang. And Im just like "kau pehal? Nak penyepak ke pe?" Keep saying those words likeeeeeee "kau nampak menawan harini", "kau pakai baju ni nampak lain, nampak menyerlah". Excuse me? Then bila aku marah dia membebel pulak pat lima nam karung kat aku. Tak bersyukur lahhh. Orang dah puji laaaa. Tak reti terima kasih laaaa. Bla bla bla. Bolayan. Wait, aku dah cakap terima kasih kannnn? Dah lah tu. -____________-

Aku ingat, sampai situ je perangai dia. Tak sangka melarat sampai ke petang. Memang sah nak kena penyepak sulong dari aku. It just like, "dude, tu baju sem 1 aku kau tahu? Kenapa dah masuk sem 2 baru lu nak kecoh?" Aku tak kacau orang pun, so takyah lah kacau aku. Selama selama ni takde pun orang lain kecoh ape aku buat, ape aku pakai. Sebab, aku dah tahu. Ape pun yang aku buat, no one cares. So?

Kononnya aku tak tahu apa muslihat kau. Kau konon je bebuat borak dengan aku. Kau sebenarnya d y i n g nak tegur baby aku kan? Tolonglah, new tricks please. Macam lah aku tak tahu. So, trick tu dah boleh campak dalam sungai Nil dah. gua tau lah gua sapa. Takyah nak eksyen sangat puji bagai. Kbai.


Love, Myra.

Hey you there, this is for you :)

@ April 02, 2013 | 0 Comment [s]

      

*Overthinking*


Love, Myra.


Older Post | Newer Post
~

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide