Selfish Machine Selfish Machine
DIP2-S2 Family Dayyyyy :*

Sunday, April 7, 2013 @ April 07, 2013 | 0 Comment [s]

Hai hai and haiiiiiii! Muehehe. Um um um, seperti tajuk yang terteraaa. It's DIP2-S2 Family Day babeyhhhhhhh! Family Day? Yang aku nampak bawak family cuma mama Aida jeh. Muahahaha *evil laugh*

Truth to be told, aku memula taknak pergi. Sebab terkenangkan. . . . . . . .pakwe lame? LOL! Haktuih! Manede lah woiiiii! Terkenangkan game yang bakal dimaini. Eh? Betul ke? Haha. Well, Im not into outdoor thinggyyyyy.

Tapiiiii, I enjoy every bits of it :)

abaikan much love tuh. tak penting xD


Em. K. Ni part Truth or Dare. Well, I NEVER gonna choose DARE! NEVER! Tapii, tetiba menyesal lak. I should stay home -,-

ruhil: kenapa myra tak boleh present kat depan?

me: er er er, masalah sejak lahir *gelak jahat*

anon1: pernah couple?

me: em *tunduk* pernah

anon2: bile? sampai bile?

me: um, form 3. . . . . . . . .form 3 *sigh*

either shila or nadea: masih berharap dekat dia?

me: *fikir sejenak* saya dah tak berharap dekat sapa sapa *senyum*

Hm. Actually, jawapan tu aku whisper dekat diri sendiri *sengih* Um, gambar? Belum copy dengan baby boooo. Haha. Later lah eh? :)

Next sem dah taknak buat dekat pantai boleh? Huuuu T.T Me and Beach sangah susah nak ngam. Dahlah dengan tahap kepanasan bak petala kelapan *word ni seem famous, so aku guna la* muahahahahaha xDD Headache. Sampai ke pagi, tengah hari. Um. Kbai.



P/s: Pedulikan kemerapu-an aku di sini =.='



Love, Myra.


Older Post | Newer Post
Annyeong!

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide