Selfish Machine Selfish Machine
Haihhhhhhhh =='

Tuesday, April 2, 2013 @ April 02, 2013 | 0 Comment [s]


My very first day on April went um. . . .great. Until programming class. Aku tak tahu ape masalah mamat tiga suku tu. But he keep kacau, kacau and KACAU dari pagi sampai petang. And Im just like "kau pehal? Nak penyepak ke pe?" Keep saying those words likeeeeeee "kau nampak menawan harini", "kau pakai baju ni nampak lain, nampak menyerlah". Excuse me? Then bila aku marah dia membebel pulak pat lima nam karung kat aku. Tak bersyukur lahhh. Orang dah puji laaaa. Tak reti terima kasih laaaa. Bla bla bla. Bolayan. Wait, aku dah cakap terima kasih kannnn? Dah lah tu. -____________-

Aku ingat, sampai situ je perangai dia. Tak sangka melarat sampai ke petang. Memang sah nak kena penyepak sulong dari aku. It just like, "dude, tu baju sem 1 aku kau tahu? Kenapa dah masuk sem 2 baru lu nak kecoh?" Aku tak kacau orang pun, so takyah lah kacau aku. Selama selama ni takde pun orang lain kecoh ape aku buat, ape aku pakai. Sebab, aku dah tahu. Ape pun yang aku buat, no one cares. So?

Kononnya aku tak tahu apa muslihat kau. Kau konon je bebuat borak dengan aku. Kau sebenarnya d y i n g nak tegur baby aku kan? Tolonglah, new tricks please. Macam lah aku tak tahu. So, trick tu dah boleh campak dalam sungai Nil dah. gua tau lah gua sapa. Takyah nak eksyen sangat puji bagai. Kbai.


Love, Myra.


Older Post | Newer Post
~

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide