I Give Up.


Masuk harini, hm. Dah dua hari aku pakai baju and bukak. Sangkut balik ke tempat asal. Dan dah dua hari jugak aku tak jejak poly. Dua hari jugak aku tak belajar. Dan dah dua hari jugak aku tipu mama. It just like, boleh tak bagi sepatah dua kata dulu malamnya? Kalau rasa aku ni membebankan, tolong cakap awal awal. Kalau balik tak boleh nak hantarkan, aku boleh figured out sendiri cara nak balik. Tapi kalau nak pergi. . . . . . . . .hm. So that's why I ended up with this. Dengan test, peer assessment, study. Hidup aku dah dah tunggang langgang dah wehhhhhhh. Arghhhhhhhh!


Love, Myra.

Comments

Popular posts from this blog

😲

Attraction