Selfish Machine Selfish Machine
I Give Up.

Wednesday, April 3, 2013 @ April 03, 2013 | 0 Comment [s]


Masuk harini, hm. Dah dua hari aku pakai baju and bukak. Sangkut balik ke tempat asal. Dan dah dua hari jugak aku tak jejak poly. Dua hari jugak aku tak belajar. Dan dah dua hari jugak aku tipu mama. It just like, boleh tak bagi sepatah dua kata dulu malamnya? Kalau rasa aku ni membebankan, tolong cakap awal awal. Kalau balik tak boleh nak hantarkan, aku boleh figured out sendiri cara nak balik. Tapi kalau nak pergi. . . . . . . . .hm. So that's why I ended up with this. Dengan test, peer assessment, study. Hidup aku dah dah tunggang langgang dah wehhhhhhh. Arghhhhhhhh!


Love, Myra.


Older Post | Newer Post
~

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide