1 Day 1 Book :B


1 day 1 book? Ummmmm. Ini sangatb awesome! Hahaha. See, ape yang aku rembat? K. The first 3 books yang kat atas tu aku beli gara gara nak menghabiskan baucer yang berbaki 50 hengget kertassss. Muehehe. Target lain, beli lain. Hihi. And yang bawah pulakkk, aku baru beli semalammmmm! :O Sebab dalam masa 3 hari aku dah habiskan baca ketiga tiga buku yang memula aku beli tu. Sobs.

Alyn tegur "kak, buku ni 20 hengget nipis ni je. kalau beli novel, 20 hengget lagi tebal dari ni. Aku pun ape laaaagiiii "heh. duit aku kan. ikut suka  gua laaaaaa." *angkat kening* Hek hek hek. Kbai. Muah muah :*

Love, me.

Comments

Popular posts from this blog

😲

Attraction