Selfish Machine Selfish Machine
28th of May :)

Tuesday, May 28, 2013 @ May 28, 2013 | 0 Comment [s]


Today is the day. The day of doom. Muehehe. Tipu je. Harini 28 Mei. So? Harini hari selasa. So? Hahahaha. Ayat bajet poyo giler! Kahkahkah :P

So aktiviti pagi dimulakan dengan bangun, mandi and vroommmm. . . terus ke wimozad. Wimozad tu sekolah memandu kat dungun ni. The one and only. Ekekeke. Um, tapi harini aku tak test parking pun. Aku just teman biby je. Die lah yang drive sambil mulut pot pet pot pet cerita itu ini. Aku pulak? Duduk kat sebelah seat driver online. Hahaha.

And oh yes! Harini result keluar. Aku ingatkan nak tunggu malam malam siket baru nak check. Konon nak dapat feel. Tapi dan dan dapat phone biby, online kejap seround terus bukak portal poly. And dengan berdebarnya tunggu line hijau bergerak, sikit demi sikit. Huh. Penantian itu suatu penyeksaan tahu? =.='

Anddddd taraaaaaaaaaa! Guess what? Sambil sambil texting dengan abang fareez, dengar biby celoteh, page tu pun siaplah loading dengan jayanyaa. (Y)

K. The first thing yang aku tengok, um, nombor yang kat tepiii sekaliiii. Tilik atas bawah and yessssss! I did it! *poof* Semua kosong. So, alhamdulillah, tiada repeat atau kata lainnya tiada yang gagal. Semua lulus :)

And the pointer also um. . . . .increases. Congratulation for me :) And hey hey hey, may baby boo dapat AKJ. I'm just sooooo proud of her. Congrats baby. I love you :*

Till we meet again, assalamu'alaikum :)

P/s: Eventhough the subject isnt easy as remembering lyric, I did pass. And I'm proud with myself :)

Love, me.


Older Post | Newer Post
Annyeong!

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide