Selfish Machine Selfish Machine
Jakun :P

Saturday, May 25, 2013 @ May 25, 2013 | 0 Comment [s]

Gua dah gelap. Huhuhu ;_;

Haiiiiii! Muehehehe. Tadi baru lepas baca belog baby. Tak sangka dia type balik mesej kitorang haritu. Haha. Babiskut punya Maxis line lambat. Aku memula ingatkan dia nak memain dengan aku. Ceittttt =='

K k k. Back to the main topic :)

Haritu aku dapat lesennnn LLLLL! Muahahahahaha. Kemain suka sampai tegolek golek guling guling suke. Hikhok. And harini jugak Cikgu Pauzi atau nama mesranya PP (baca: Pozi Pas), ekekekeke ajar kitorang nak masuk parking. And mangsa pertama adalah aku =='

Bayangkan jela jadi orang pertama untuk di-test ajar. Berpeluh jugak aku. Dahlah kereta tu takda aircond. And dahlah tengah panas terik. And pulak tu aku sakit kepala. Huuuuuuu T.T

Em, tu jelah kut. Aku tak bagi tau lagi dekat Abg F aku. Ehehe. Nanti nanti lah kut. Takut aku nak kacau -________-'



Uuuuuuu. Tayang mukaaaaaa. Eh. Tayang lesennnnnn. Uuuuuuuuu. Nanti nak buat surprise kat abang-senior-belakang-rumah aka jiran-yang-aku-selalu-tumpang-pergi-poly-hari-hari. HAHAHAHAHA xD

Love, me.


Older Post | Newer Post
~

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide