Operating Systemmmmmmm


Hai hai hai! Assalamu'alaikum! Ummmmm, di saat ini aku sedang melepak + study dekat kantin dekat Amirul budak S1. Exam lagi sejam lebih. And aku tak khatam lagi chapter 1 sampai chapter 4. Tsk tsk T.T And now, aku dah tak tahu nak buat apa. Rasa macam hopeless sangat. Yeee, aku tahu salah aku, sape suruh tak baca kan? Tapi lately, mood study aku tah belayar sampai ke mana pun aku tak tahu. Markah PB pun agak mengecewakan (baca: tak lulus). Rasa nak nanges pun ada. Sekarang, yang mampu buat hanyalah bukak slide notes, belek nota yang cikdin comel bagi and cuba FAHAM dan HAFAL dengan terpaksa? Errrr. K. Tak terpaksa. Ilmu bawak sampai akhirat -________________-'

Kaka kata dia nak wish aku? Mananyaaaaa? Takda punnnnn. Ni dah pukul 10 lebihhhh. Ummmmm, mesti dia lupa. Huwaaaaaaaaaaaaaa :(

So, FP202, please please and pleaseeeee be niceee to meeeeee.

Love, me.

Comments

Popular posts from this blog

😲

Attraction