Selfish Machine Selfish Machine
Sem 3?

Thursday, June 20, 2013 @ June 20, 2013 | 0 Comment [s]




Hai! Er hai! And hai! Trololol~ Semester 3? K. Ini gila laju. Aku tetibe rase macam tak ready nak start kelas. Haihhhh ._.

K. Lupakan pasal aku. Harini. Maksud aku semalam =.= daftar kursus. Start pukul 10. Habis around 12. Time nak daftar online lah saat yang aku rasa detik yang paling mencabar dalm hidup aku semester ni. Berapa puluh ribu kali tah aku login tak boleh. Internet slow punya pasal. K. Tu sangat menyakitkan hati. tapi akhirnya aku berjaya jugak! Haha *joget*

Oh oh oh, cerita pasal babyyyyyy! Baby I makin hari makin cute. Aku rasa semua pun tahu. Ekekeke. Ohmai --' Harini Paan Bogok tu tah kenapa cubi aku. And I was like................... =.= and..................... =.=' again. Sakit. Tsk tsk T.T

Cheesetart blueberry baby sangatttttt (Y). Cuma tart dia kene keraskan sikit lagi. Baaaaruuuuu cunnnnnn!

Sem 3 sekarang dah tambah lagi 1 kelas. Bridging class. Dan akan menggunapakai kod BIP insterad of DIP. And because of tertubuhnya kelas alien itu, 8 orang 'bertuah' akan dipilih oleh Unit Kurikulum untuk dicampakkan............. Eh, kasar sangat eh? Maaf. Maksud aku, untuk dilemparkan............. Maaf. Untuk didermakan. *hurmmm. sounds better* ke dalam kelas BIP tersebut. Tapi hanya untuk satu semester sahaja. But, kitorang dah setahun sama sama. Kalau sem ni dah berpisah, tak ke sem depan akan rasa awkward? -,- Oh. Aku lupa. Sem depan LI. So memang dah tak jumpe. Lololol~

Em. Em. Em. Aku dah taktahu nak cakap apa. Untuk awak awak yang kene pindah kelas tu, harap sabar. Kita tetap DIP-S2 sampai bila bila! Even lepas grad! Persetankan DIP3A, B, C haram jadah tu. Tah pape. Macam ayam pulak nak ada gred bagai. Duh!

Love, me.



Older Post | Newer Post
Annyeong!

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide