Selfish Machine Selfish Machine
Ini Kerja Gila :O

Thursday, June 20, 2013 @ June 20, 2013 | 0 Comment [s]


Kalau dulu, suka sangat nak jadi burung. Kononnya boleh terbang tinggi, boleh pergi mana saja yang dia suka. Tapi tak sedar, kaau kena tembak dengan pemburu jadi camne? Tak ke naya je mati katak burung? Nak mati kena tembak? *geleng kepala laju laju*

Aku mungkin akan off buat beberapa hari. Harini I nak pergi jalan jalan! Dengan Cik Fyrah tersayang. Hihi. Rombongan under ape tah lah. Aku pun tak tahu. Tetibe je die ajak. Dan kebetulan its FOC! Alang alang dah free tu kan, walau kelas hari Ahad nanti, pukul 8. LAPAN! Ikutkan jelah. Sekali ni je buat kerja gila. Hihi. Doakan aku selamat pergi selamat balik okay?

Destinasi? Hurmmm. Dengar cerita we'll be going to Kuala Lumpur and Malacca. Lain aku tak sure. Till we meet again :)

Love, me.


Older Post | Newer Post
Annyeong!

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide