Posts

Showing posts from August, 2013

*Say Cheeseeeeeeeeeee*

Image
Baby tunjuk ni semalam masa kat bilik Intan. Aku tengok, perhati, hadam. Pastu gelak. HAHAHAHAHAHA. Nama aku.................banyak jugak eh? Lololol~ Dah sebulan lab belum hantar. Bila gertak camni, fiuuuuuuuuuuuuuuuuuu..............pagi ni dah siap. Ekekekeke. Powerrrr takkkkkkk?
And yang surprise bawah tu, agak surprised................kut? Haha. Ni bukan SPM, yang time form 5 je nak amek. Ni final exam, memang tiap tiap sem wajib hadap. Kan? Haha. So so so, 4 hari 4 paper. Okay lah tu kan? Tapi paper Network dulu. Haihhhhhhhh. Test semalam kemain open book bawah meja. Nasib baik En Budin tak nampak. Kikiki. Like a Bossssssssss! xD
Semalam. Kemain nak bangun buat Database. Suruh Kaka kejutkan. Tapi...................aku tak terbangun. Hasilnya, 300++ WhatsApp dari dia. Haha. Aku...........terkedu jap. Hukhukhuk -___________________-'
Jadi saya dengan ini mengundur diri. Kelas pukul 11 woiiiiiiiiiii! Haha. Baiiiii!

Latihan Industri T.T

Masih dalam proses pencarian.

Masih belum jumpa.

Tarikh tutup semakin dekat

Hati semakin tak tenteram.

K.

Aku boleh jadi gila.

*nangis*

The Very First Day! :D

Image
Haiiiiiiiii! Assalamu'alaikummmmm! Haiiiiiii! Again. Eh? Hihi. Haiiiiiii! *wave hands* K. Aku stop -.-' Fuh fuh fuh~ First day belajar balik after cuti for about 2 weeks! Seminggu cuti puasa, and seminggu cuti Raya! Hik hik xD

K sebenarnya, aku tengah cari wire USB ni. Mana aku letak eh? *godek godek cari bawah meja*  Fuuuuuuu~ (-.-t)

Dah jumpa! *lambung wayar USB tinggi tinggi!* Wehoooo~ Hihi :)


The main reason why I put this picture bacause of Amna. Sebab dia cakap gambar ni comel! HAHA. Lololol~ Sempat lagi perasan #:)

Keep Smiling :)

Image
Apa rasanya kan........bertepuk sebelah tangan? Haha. Time time raya pun kemain lagi sibuk pasal hal lain :P

But seriously, siapa ada jawapan? :)

Bagi aku, tepuk sebelah tangan memang..................tak berbunyi. Jap. Cemana tepuk sebelah tangan? Hayun hayun tangan camtu ke? Macam bukan tepuk je namanya? O_o K. Abaikan.

Walaupun it seems like "tepuk sebelah tangan"  kan? I wouldnt ever said so. I would pretend that he's a wall, and I'm tepuk with the wall? But still, tepuk tangan dengan dengan dinding.............make sounds. Kan?


P/s: I believe him still :)


WANWM.

Raya tak habis lagi

Assalamu'alaikum! Hai! Hihi. Selamat Hari Raya yang ke errrr.........7? 7 eh? Um um um, Lebih kurang lah tu. Haha. Sooooooo, hows Raya? Quite boring isnt? Ini bukan zaman sekolah, cuti 2 minggu. Boleh berjmba, terkinja kinja raya sana sini. But, well ummmm......aku cuti 2 minggu. Haha xD Hasil usaha classmate yang gigih memujuk para lecturerssss untuk membatalkan kelas. Hewhew *big applause for them*

Ahad ni dah start kelas. Assignment kejadah haram satu pun tak siap lagi.
Oh my assignment!
Better prepared my own death certificate T_______________T

P/s: 3 bulan akhirnya. Alhamdulillah :')
WANWM.

Have fun. Its Raya! :D

Image
Keh keh keh. Hai hai hai! Assalamu'alaikum! Happy Raya. Hee :3

Seremban - Melaka :]

Image
Dua malam sudah di Seremban. Tiba lah masanya untuk ke Melaka pulak :)My very first time naik bus sensorang. Agak ketakutan.........pada mulanya. Berpuluh WhatsApp hantar dekat Kaka tanya itu ini. Well, he's my Google. Kah kah kah *gelak cara encik ceramah osha* ;PHurmmm. Dah 2 kali pergi Melaka pun still tak dapat jumpa dengan cik abang sayang. Fuhhh. Takda rezeki lagi. Eh. Tak terkilan sangat pun. Feeling: natural :)Dah ah. Malas nak burak panjang panjang. Gua bukan rajin sangat. Haha. Kbai =='WANWM.

Seremban :')

Hai! Assalamu'alaikum! Fuhhh! Harini bangun pagi......rasa macam tak percaya. Aku kat Seremban. Hurmmmm. Apa yang buat aku jejak kaki ke sini setelah 4 tahun menetap kat Terengganu? Ramai jugak yang tanya aku kenapa. Jawapannyaa.............sebab kawan. Yeeee. Kawan. Tapi bukan nak mengata lah kan, kawan yang aku anggap kawan.............tak seperti kawan yang aku harapkan. Aku rasa aku ni tersangatlah out of league. Tetiba rasa aku ni sangatlah tak sama taraf. Hurmmmm. Aku terima seadanya. Orang kata.........time kita jatuh lah baru kita tahu sapa kawan, sapa lawan. Tapi aku takda tuju dekat sesape pun. Takdw maksudkan sesape. Im just saying. More to note to self. Hurmmm.
Jumpa di post seterusnya! Baiiiiii! :D

WANWM.
Image
Oh oh. Harini presentation BI. Kene present buat kali kedua. Fuuuuuuuuuu. Tak banyak nak cerita. Aku tak suka presentation. Enough said.
And oh, aku kena propose tadi. HAHA. Yup. Propose...................main main. Harap maklum. Tapi aku suka ayat dia.
When I was a kid, my mom once said that, when I grow olderI'm gonna found my angel.And now the angel is in front of me. K. That's maybe NOT the right sentence, Tapiiiiiiiii...............more to lebih kurang la. Sweet. Kbai.