Selfish Machine Selfish Machine
*Say Cheeseeeeeeeeeee*

Wednesday, August 28, 2013 @ August 28, 2013 | 0 Comment [s]


Baby tunjuk ni semalam masa kat bilik Intan. Aku tengok, perhati, hadam. Pastu gelak. HAHAHAHAHAHA. Nama aku.................banyak jugak eh? Lololol~ Dah sebulan lab belum hantar. Bila gertak camni, fiuuuuuuuuuuuuuuuuuu..............pagi ni dah siap. Ekekekeke. Powerrrr takkkkkkk?

And yang surprise bawah tu, agak surprised................kut? Haha. Ni bukan SPM, yang time form 5 je nak amek. Ni final exam, memang tiap tiap sem wajib hadap. Kan? Haha. So so so, 4 hari 4 paper. Okay lah tu kan? Tapi paper Network dulu. Haihhhhhhhh. Test semalam kemain open book bawah meja. Nasib baik En Budin tak nampak. Kikiki. Like a Bossssssssss! xD

Semalam. Kemain nak bangun buat Database. Suruh Kaka kejutkan. Tapi...................aku tak terbangun. Hasilnya, 300++ WhatsApp dari dia. Haha. Aku...........terkedu jap. Hukhukhuk -___________________-'

Jadi saya dengan ini mengundur diri. Kelas pukul 11 woiiiiiiiiiii! Haha. Baiiiii!


Older Post | Newer Post
~

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide