Selfish Machine Selfish Machine
Seremban :')

Friday, August 2, 2013 @ August 02, 2013 | 0 Comment [s]

Hai! Assalamu'alaikum! Fuhhh! Harini bangun pagi......rasa macam tak percaya. Aku kat Seremban. Hurmmmm. Apa yang buat aku jejak kaki ke sini setelah 4 tahun menetap kat Terengganu? Ramai jugak yang tanya aku kenapa. Jawapannyaa.............sebab kawan. Yeeee. Kawan. Tapi bukan nak mengata lah kan, kawan yang aku anggap kawan.............tak seperti kawan yang aku harapkan. Aku rasa aku ni tersangatlah out of league. Tetiba rasa aku ni sangatlah tak sama taraf. Hurmmmm. Aku terima seadanya. Orang kata.........time kita jatuh lah baru kita tahu sapa kawan, sapa lawan. Tapi aku takda tuju dekat sesape pun. Takdw maksudkan sesape. Im just saying. More to note to self. Hurmmm.
Jumpa di post seterusnya! Baiiiiii! :D

WANWM.


Older Post | Newer Post
Annyeong!

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide