Posts

Showing posts from September, 2013

Secrets.

Image
Watched the movie yesterday. Ahhhhhh. Apa rasa love story macam tu eh? Sweet lol.

17 September.

Image
Inilah manusia. Bila tak dapat, merungut. Bila dah dapat pun merungut jugak. Ya Allah, aku tak tahu nak rasa apa sekarang ni. Happy.........sebab dah dapat tempat LI. At least, ada jugak yang sudi nak ambik aku yang tak seberapa cerdik ni =.= Sedih............sebab that place. . . . . . .so so so far awayyy. Where amI gonna stay? How Im gonna survived? Duh!
I am... speechless.

Untitled

Image
Feelin like I gave up on everything. Its worthless.

Friday the 13th

Image
Muehehehehe *evil laugh*
Oh oh. I want to go see it. Hm hm. Anyoneeee? O_o

Goodnight :*

Image
Believe me, this is wayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy toooo cuteeeee xD Goodnight lovelies :*

Assignment Punya Pasaiiiiii

I'm on Google Image right now. And oh um, Page Maker too. Tengah menyiapkan assignmentsssssss yang tertunggakssss. Opsssssss! Memandangkan result Penilaian Kerja Kursus aka PKK aku tak mencapai 50%. Ehemmm *buat buat batuk*

Jadinyaaaaaaaaa, kena lah merajinkan diri untuk siapkan segala macam benda alah tuuuuu. Serious sayyy, sem 3 antara sem yang paling-tersangat-memang-sengaja-tak buat buat-malas. Fuhhh *lap peluh*  #:)

And while googleing the pictures for my article. Huuuuuuuu. Ketar lututtt. Artikelnye pasal kes buang bayi. The pictures. Those innocent  babies. Hurmmm. Seram aku. Meremang bulu roma.

Ya Allah ya tuhanku, tempatkan mereka semua dalam syurgaMu ya Allah.


You Are The Only Exception :*

Image
Okay. Aku bukan nak jadi Hayley kat sini. Cuma, ini adalah pernyataan dari hati :) Mama once said that, dia sangat tak suka lelaki dari belah Pantai Timur. Taknak pisang berbuah dua kali mungkin? Eh jap. Apa? Laaaaa. Korang tak paham? Er er er. Mama cakap pasal.....................umm. Soulmate *whisperrr* Shhh. Jangan cakap dekat orang tauuu :O

Haha. K k k. So hari Isnin haritu, aku tak tahu kenapa mulut ni ringan je story dekat mama pasal cerita cinta...........cinta ke? Haha. Yang tak kesampaian. Ehem. Well, aku di-reject T.T But, di-reject dengan cara baik :)

Jadi, dialah lelaki Pantai Timur pertama yang berjaya buat aku..dengan tak malunya *sorok muka bawah meja* meng-confesskan perasaan hati yang saya sangat sukakan awak. K. *sorok muka lagi sekali*  Wuuuuuuuuuuuu -_______________________-

Jap. Kenapa aku berani tulis ni? Sebab aku tahu.....................dia takkan baca :)


P/s: Thank you for the Revive! :D
Aku start kenal dia sejak sem 1. And masih kawan sampai sekarang :)
And haha.…

Septemberrrrrr

Image
Ohmaiiiiiiii. If I know that kelas pagi ni batal. Baik aku sambung tidur. Serioussssssssss. Sedihhhhhhh T.T
Permulaan September yang sangat tak produktif. So petang ni akan proceed dengan kelas OOP. Java oh Javaaaaaaaaa. K. Baru teringat PBT tak sentuh lagi. Fufufu~ Ape lah agaknya yang Intan and baby boo dah buat. Aku ni cam er er er.........sleeping partner jewwww. Uhuksssss.
Serious shit. Zzz.

Clueless Tuesday

Image
Camwhoreing with Azfar. Haha. I never knew this shit would be so addictive!  Sampaikan setiap hari pun nak camwhore jugak dengan budak kenit neh xD
Ohoho. Aku dah siap awal awal then tup. . . . . . .kelas batal. K. RIP class  *flip bawal*