Selfish Machine Selfish Machine
Blame the tomatoes ketchup -__________-

Saturday, October 26, 2013 @ October 26, 2013 | 0 Comment [s]

don’t argue with me, human! #chef #cat #catnip

Hahahahahahahahaiiii! Haha. K. Memang agak sesawan sikit gelak sensorang pepagi buta neh. Wehehe. Walaweyhhhhh~ Kebosanan di rumah gegara gap 6 hari! What the? Bapak lama gila gap dia. Pastu next paper macam tak hengat dunia takda gap lansung. Erghhhh! >.<

So tadi aku buat kuey teow gegara lapar nak mampus. And rasa dia tak sedap. Serious talk, tak sedap. Sebab kat rumah takda sos cili. And then nampak sos tomato depan mata, "burrrrrrrr!" campak dalam kuali. K. Sos tomato. What the fishhhhhhhhh?! Dem! Dem! Dem! And nak dijadikan cerita. Dah siap saji letak dalam pinggan bagai. Goreng telur dadar pegang garfu apa semua aku terpegang botol sos. Believe me, when I touched it on the morning, it's EMPTY! But tadi, dia ada isi. And I feel like whoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Mamaaaa! Why you dont say yang sos dah beli!! My kuey teow ended up sour. And please blame the tomatoes ketchup. Fuuuuu +.+"

Sebenarnya, aku taknak cerita pasal kuey teow. Well, masa makan memang niat tu ada. Tapi bila da bukak lappy, cucuk harddisk, aku nak post benda lain senanye. Haha. Kbai.

Once upon a time.....

When I was a kid. "When I grow up, I want to be the Chef!"
K. Back to reality. Ive grown up now. And the hella chef thingy is totally out of my list.

Fullstop.


Older Post | Newer Post
Annyeong!

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide