Day 2 - Oh well. Oh Well.


2 down. 2 more left to go.


Lepas lagi satu paper. So now boleh duduk rumah. Sleeps all day. Cuz the next paper is next week! Haha. Lama gila gap dia. Macam ape tah. Tapi okay lah sikit. Boleh study database. Kikiki. Kalau aku rajin lah.

Next week gonna be OOP aka Object Oriented Programming aka Java aka CODING! And ah, as I mentioned earlier, Database System. Wehehe. Serious talk lah, aku macam blur. Tak tahu nak study apa. Macam harini lah. Photostat soalan final last sem kemainn. Buatnya? Haram jadah. Membazir tiga hengget pat puloh sen aku. Pfttt =.='

So exam 2 hari held kat bilik kuliah. And the next 2 days gonna be held at the GREAT HALL! Like whoaaaaa! Bapak ah tak boleh nak meniru. Kalau buat dekat DB, sah sah fokus lari. Sebab ramai sangat orang. Dengan budak kelas lain. Budak department lain lagi. Ehem.

Harini datang agak lewat. Padahal aku dah set timing pukul 8 gerak. Ahakz~ Sebab takut terpisah dengan baby! Wehehe. Lucky me, seat kosong tu belakang baby! And next to Intan and Anje! Hahahaha. Eh. Kenapa eksaited kemain? Entah. Semalam baby dekat sebelah kiri, Anje belakang, Intan depan. Harini macam berpusing sedikit kedudukan.
Betul ke tak aku tulis tu? Ufufufufu -.-"

Rasanya macam dah banyak je aku membebel. Tah borak ape pun aku tak tahu.
Tunggu report Day 3 & Day 4 pulak next week!

Stay tuned! xoxo

Comments

Popular posts from this blog

😲

Attraction