Mmmmuuuuahhhhhhhh :*

2 post on the same day! Haha. This is just a short-post I guess. Dah pukul 1.30 wehhhh. Gua nak tidurrrr kot. Tapi gagahkan gua mata ini untuk menaip post yang......yang......yang ape ape jelah -.-' Haha :P Gua still dalam mood exam. Yelah, dah exam tak habis lagi. Kan? Cuma mood study tu jelah dah hilang terbang mana tah. Mementang lah cuti lama. Hikhok XD

So hurmm, kalau korang perasan (which is korang takkan perasan :P) aku ada satu attire wajib yang wajib pakai masa exam! Hihi. 


Baju oren dengan tudung kelabu! Wuhuuuuu! Sejak sem 1 lagi. So sekarang dah sem 3, dah 3 kali lah aku pakai baju ni untuk final exam! Hihi. Kenapa pakai baju ni? Hurmmmm. Simpan jawapan tu untuk diri sendiri je boleh? Malu kott nak cerita. Haha. Lololol~ K lah, nak tidur. Hihi. Selamat malam. xo

Comments

Popular posts from this blog

😲

Attraction