Selfish Machine Selfish Machine
Morning LOL-ness

Tuesday, November 12, 2013 @ November 12, 2013 | 0 Comment [s]

Permohonan LI?
Sudah diuluskan.

Rumah sewa?
Sudah cari. Belum jumpa.

Transport?
Kaki......kut.

Duit?
*google bila duit PT masuk*

Mama?
Mulut tak berhenti bercakap bout all things.

Aku?
Bo layan.

Hidup?
Serabut.

Otak?
Blank. Takda apa apa.

Hati?
Tawar.

Mata?
Nak tidur. Kbai.

Semester breakkkk!

Sunday, November 10, 2013 @ November 10, 2013 | 0 Comment [s]

Wuhuuu. Haiiiii! Perghhh! Agak kelamaan tidak update. Wehehe. Kita ikut baby boo kita balik Bangi! Wuhuuuuu. Jenjalan kejap lepas final exam. Hehe :* The whole week spent well. Kenal kawan baru (bolehlaa). Jalan tempat baru. Tengok view baru. and yang paling penting, PENGALAMAN BARU! Haha. *big clap*


This is three of us :)

So this is Kak Ina. The gediks Kak Ina. Hehe. And kitorang dekat tempat kerja abah baby! Which is at Hulu Langat. Wuhuuuuu. Hutan. Takda line! Nangessss! Wuwuwu :( K lupakan cerita sedih yang tak berapa nak sedih ini. Guess what? This is the only picture that Ive got contains three of us. Gambar lain semuanya berdua. Ah well, maksudnya the clearest ones laaa. Its hard to find the right angle to take pictures, Memandangkan semua jenis tangan kayu, tak reti nak balanced gambar biar jadi center. LOL!

I like this picture so much. Thanks Kak Ina! XD

We camwhored sampai tak ingat dunia! Haha. Then pergi dekat belakang stage tu pulak. Due to the good source of lighting. Wehehe :3 Guess what we do? A PRE-WEDDING PHOTOSHOOT!  Hahaha. Kelakar nak mati! Tapi taknak lah post the pictures dekat sini. Let it be our secret :P Then tetibe baru tersedar yang perut dah berbunyi, we ended our camwhore session. Pergi kantin nak makan. And kena marah dengan abah. Sebab orang lain semua dah turun, kitorang je yang tak sampai sampai lagi. Like arghhhhhhh! Kitorang dah turun awal. Serious awal. Cuma berjalan ke lain jeww. Hewhewhew :3



Wuuuuu! Swimming! Aku jadik tukang tangkap gambar sahaja kerana tak bawak baju. Lulz~


The last picture was the last day! Yay! Gambar kami bertiga! Hihi. Rindunya time ni. Dengan Kak Ina lagi. Suka sangat menyakat orang. Wuwuwu T.T Tapi Kak Ina dah balik. Nak jumpa kena tunggu sem 5. Hurmmmmmmm.



Older Post | Newer Post
~

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide