December 6, 2013

Arghhhhh! Hectic week! Since harini hari terakhir, so gagahkan diri jua menempuhinya! Wehuuuu! Tak sangka, dah seminggu praktikal. Tapi hari kedua dah meraung, nengis gegolek dalam hati nak balik poli. Eh? True story mayneeee. Haha xD

So um, daily routine: beli ticket, tunggu, beratur, masuk, duduk, tido. Haha. Dalam train, memang hari hari aku tidur. Mengantuk seyhhh! Tapi harini, miracle siket. Aku tak tidur. And aku berpeluh. Which is sangatlah kelakar cuz the train is provided with air conditioner.  Haha. Baby cakap harini hari aku yang palind adventure gitteww. Lol!

Serious, I dont know. Memula tak perasan. Sampailah at one point tu dia Idk, tengok tepi or apa tah. And I saw it clearly. Oh oh. Well nope. Not that clear. Cuz I keep pandang like several times before I surely sure! Huks. And bila dah sure, my hands started to sweating which is so awkward. Selalunya sejuk kemain sampai selsema tetiap hari. Harini panas macam masuk sauna. Eh =,=' To make things less awkward, aku pandang tempat lain. But still pandang dia like what the heckkkk?! Banyak lagi scenery lain, kenapa aku nak toleh dia jugakkkkk. Pftt.

Truth to be told, trip 7 stops harini aku rasa merupakan trip yang paling lama sekali. It seems like the train moved about 30 km/h. Haha. K. Taknak cakap banyak. Cukuplah segala benda bodoh aku dah buat selama ni.

P/s: Aku baru sedar yang dunia ni kecik.Selagi tak terkena dekat batang hidung sendiri, selagi tu tak sedar. Heh. I admit it now. Oh btw, nice to see you :)

Comments

Popular posts from this blog

😲

Attraction