Selfish Machine Selfish Machine
Practical! :D

Tuesday, December 3, 2013 @ December 03, 2013 | 0 Comment [s]



Haiiiii! Ohmyyyy! 2 December! Gawd. The dup dap dup dap feeling datang lagi. Bangun awal gila vavi gua and baby harini. Kalah budak sekolah. Jap. Ni nak gi kerja ke sekolah? Pft -,-'

So bermulalah rutin hari pertama, gua ditinggalkan di KTM UKM. Wuwuwuwuw.Prektis apa yang baby boo dah ajar semalam. Memula beli tiket pergi-balik ke KL Sentral! Wehuuu! K arrived KL Sentral. Beli token LRT pulak! Sampai Wangsa Maju! Wuwuwu. Aku takut timedekat machine tuu. Dahlah touch screen. Kena touchie ni gua lemah sikit. Fuuu. Asal sampai stesen jee mesti call baby.Sebab aku lost atau tepatnya tak sure nak buat/pergi mana. Wuwuwu. Jakunnya akuuuuu! Y.Y

Sesampainya di Wangsa Maju lagi jakun. Heh. Dah sampai kan? Tengok jam dah pukul 8 kan. Apa lagi, rushing macam kena kejar rimau lah aku jalan. Hiks. Sekali salah jalan daaaaa. Ops, maksud aku, salah turun. Tu lah, over confident pun takboleh jugak. Ahakz~ So, call baby lagi and she give the right directions. Wuwuwu. My saviour angel T.T

Naik bas and arrive Setapak! Wuhuuuu! Punyalah takut kemain, 8.30 dah terpacak depan office. Pastu tunggu Apis datang. Lololol~ Tunggu punya tunggu and tunggu dah pukul 9. K. Where is the others? Gua dah semangat kemain niey. Dengan tangga mana nak naik pun taktahu. Haha. Luls. Aku dengan Apis dah takda modal dah nak borak apa. Menunggu dan teus menunggu. Tup tup 9.20. Puiii! Mana orangnya weiiii? Office cuti ke pe harini! Kenapa tak cakap awal awal? Im about to go back home dah. Lantak dorang lah. Dengan laparnya lagi :( So ajak Apis pergi Petronas, beli rotibeli air. Makan. About 9.30 - 9.40 cemtu baru orang tu datang. Which is make us a little relieved walaupun dah terpacak depan office almost 1 hour. Err -________-"

Jadi dengan ini, secara rasminya saya sudah bergelar pelajar praktikal! Wuhuhu. Wish us all luck! #GengPoliteknik :D


P/s: Lunch dekat Petronas. Baby gelak terbahak tak ingat dunia. LOL!


Older Post | Newer Post
Annyeong!

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide