Selfish Machine Selfish Machine
Death Note x.x

Monday, January 6, 2014 @ January 06, 2014 | 0 Comment [s]


Do you see that face? That sad face? Haha. Well, masa snap ni tadi tak nampak pun. Jap. Since when dia ada kat situ? Whoaaaaa! This is creepyyy. Damn shit really creepyyyy :O

So ehem *cough*, perhatian kepada penghuni baru rumah bernombor 133, berpangkalan di Seksyen 3, Bandar Baru Bangi, Selangor *cough again*. Terperasan ni masa nak turun nak minum air petang tadi. Well actually, time nak masuk bilik tu ternampak. And Im just likeeee, bila punya tu? Macam tak ada je sebelum ni? Baru lagi eh? Haha. Ohh. Hurmm.

I guess I am the main reason why the note are there. Haha. *gelak jahat* Ops! Mungkin gua patut kuruskan badan. Yelah, since gemuk surface area dia sangat besar and that's the main reason why half an hour is not enough for me. Er, untuk mandi for sure. Haha. Lulz. Jk.

So, petang tadi challenge diri sendiri mandi not more than 10 minutes and I......................failed. With 3 minute differences. I was on the bathroom for 13 minutes. And I didnt reached my goal. Haha xD

Know what? I guess there's gonna be another note regarding about....................electricity! Hari hari tidur bukak kipas speed 4! Dengan charge phone like 24/7! Mana bil tak melambung. Oh oh, not to forget, laptop pun sama jugak T.T


Older Post | Newer Post
Annyeong!

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide