Eh, dah 2014? Haha. Hai! :D


Taktau apa motif karang post ni. Haha. Hari pertama tahun 2014. Ahakz~
Azam? Hm. Macam kelakar je tiap-tiap tahun ada azam. Tapi buatnya tak pun -.-“
So, azam tahun baru nak pakai tudung merah! Yay! Azam dah tercapai! Yay! #LawakHambar
Kbai.

So, um. Hi! :) Happy..New..Year.. Eh. Haha. Well. I just don't know what to say. Since it's 2.40 in the morninggggg! My brain is malfunctioned for the time being.

Huh? New year resolution? Bitch please. So not me. Ada azam tapi tak buat pun. Pastu continue tahun depan pulak eh? Boleh pulak camtu eh? Heh. Tolonglaa -,-"

Oh lupa. Tadi En Crush just called. And HAHAHAHAHAHA. Bapak comel sial. Ops. Dia cerita pasal kisah time dia praktikal and bla bla bla. Seriously, I'm really not into conversation. I'm more to texting. Because, if I forget the detail, I can always re-read it back. Tapi kalau otp? Cuz too excited kann, apa semua lupaa. Terpesona dengar suara punya pasal. Aiceewahhhhh. *muntah* Haha.

So, harini birthday mama dia! And I'm just like errrr. Boleh ke kirim wish dekat dia? K. Better not. Senyap. Huks. He asked for my opinion on what present to give. And Im again, like whatttttttttt? Manalah saya tahu. Don't ever ask me on 'hadiah apa nak bagi dekat orang tu masa hari lahir dia'. Im just blurrr. Lepastu bila gua dah cakap, give her something like err blouse? Or scarf? Dia pulak demand melebih! He said, benda macam tu common sangat. Selalu sangat bagi benda macamtu. And he demand on rare things and I answered "tahi bintang" and luckily dia tak dengar! Haha. Bongok punya jawapan. Opsie :x

Since dia punya last call harini *even bukan sebab free call pun he did called* so he promised me to call again tonight! And ahhhh. Looking forward to it.. Harapnya hari esok berlalu dengan cepat. And Im soo sleepy right now. Gonna hit the sack. And esok kena make sure I get seat so I can sleep in the train. Kbai.

Gramatically error memang banyak dalam setiap entri. Mohon jangan ambil port. Sebab gua pun don't give a shit. Peace yow!

P/s: Oh oh. Harini WhatsApp ku berbalas. Heh. Eh? Haha. So, get well soon ye awak. Goodnight ^^

Comments

Popular posts from this blog

šŸ˜²

Attraction