Selfish Machine Selfish Machine
#BudakLatihanIndustri

Monday, March 17, 2014 @ March 17, 2014 | 0 Comment [s]



Aku pun jakun gak sebenarnya nak post benda ni. Tanda sudah di-observe! HAHA XD

Walaupun berdebar tadi tahap jantung boleh luruh dah tak boleh lekat balik dah. Serious. Journal 4 bulan aku settlekan dalam masa 3 hari je. Sabtu, Ahad dan Isnin (pagi tadi dalam train) *ehem* LOL :P

Tak pernah aku rasa aku power cemni. Ahakz. #PelajarCemerlang. Zzz. Kbai.


P/s: I wonder when En Khairul nak approve my application ni? Hurm. Sir, I dont care. Im still going. Kbai


Older Post | Newer Post
~

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide