#BudakLatihanIndustri



Aku pun jakun gak sebenarnya nak post benda ni. Tanda sudah di-observe! HAHA XD

Walaupun berdebar tadi tahap jantung boleh luruh dah tak boleh lekat balik dah. Serious. Journal 4 bulan aku settlekan dalam masa 3 hari je. Sabtu, Ahad dan Isnin (pagi tadi dalam train) *ehem* LOL :P

Tak pernah aku rasa aku power cemni. Ahakz. #PelajarCemerlang. Zzz. Kbai.


P/s: I wonder when En Khairul nak approve my application ni? Hurm. Sir, I dont care. Im still going. Kbai

Comments

Popular posts from this blog

😲

Attraction