How to say "Goodbye" in a polite way?

Maaf la. I memang poyo sikittt. Tajuk kemain english. Isi tup tup bm. Hiks. Hurmmm. So bagaimana? Sebab kalau boleh memang taknak pun cakap "goodbye" tu. Rasa pelik (bagi aku). As we know, hidup ni memang ada pertemuan dan perpisahan. And the most saddest part is, perpisahan. Walau gaduh tak suka macam mana sekalipun, at last tetap nak berbaik. Tetap taknak ada perpisahan tu (expect for certain cases yang memang aku taknak berbaik. And you, can go to hell). Haaa. Gittewww. Lulz. I ni jahat jugak ye? Ahahahaha. Adalah jugak beberapa nama dalam senarai blacklist. Eh? Jap. Kenape tetibe rase isi macam tak kene je? Aishhhh. Malam malam cemni sel memang tak berhubung sikit *teguk teh* ahaha. Soooo, till we met again? Goodnight lovelies. xo

posted from Bloggeroid

Comments

Popular posts from this blog

😲

Attraction